Suferinţa lui Florin Busuioc i-a determinat pe fanii actorului să-şi ceară iertare: ”Când am scris că ai făcut bidonul mare a fost o glumă!”

Actorul Florin Busuioc se află internat în spital după ce a suferit recent un infarct în timp ce se afla pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cunoscutul actor Florin Busuioc traversează o mare cumpănă, după ce a făcut un infarct chiar la finalul unei piese de teatru în care juca la Craiova. Adus de urgenţă la Bucureşti, cel alintat Busu este bine îngrijit de medici, care au remarcat deja faptul că vedeta îşi revine încet, dar sigur.

Pe internet, pe conturile neoficiale ale lui Busu, mulţi fani ai prezentatorului de la Meteo, impresionaţi probabil de suferinţa lui Florin, au început să-şi ceară

iertare pentru glumele pe care le făceau pe seama lui. ”Când am scris ca ai facut bidonul mare a fost o glumă! Sper că ai tratat-o ca atare. MULTĂ SĂNĂTATE!”,i-a scris Doru M. lui Busuioc. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mister spulberat! De ce a stat Florin Busuioc atât de mult în spital? Am aflat motivul pentru care familia l-a vrut internat mai bine de o săptămână! EXCLUSIV

Ultimă oră! Care este starea de sănătate a lui Florin Busuioc! Ce spun medicii despre infarctul suferit la Craiova

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies