Vedete

Suferinţa secretă a lui Alin Andronic de la Exatlon! Ce s-a întâmplat cu fostul concurent după întoarcerea din Dominicană DEZVĂLUIRI

Alin Andronic s-a accidentat cu puţin timp înainte de a se încheia Exatlon şi au fost câteva jocuri la care nici nu a participat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Alin Andronic a stat ”pe bară” înaintea semifinalei de la Exatlon şi a reintrat în competiţie pe semnătură, pentru că medicii i-au recomandat să îşi protejeze genunchiul rănit. Perioada dificilă din ultima perioadă de la Exatlon, dar şi accidentarea severă suferită, l-au marcat pe Alin Andronic.

 

Abia acum, fostul concurent Exatlon a mărturisit de suferinţa sa secretă care l-a măcinat după încheierea competiţiei. Din cauza stresului, lui Alin Andronic i-au apărut nişte erupţii pe piele. De altfel, în timpul ultimelor probe, lui Alin deja începuseră să-i apară erupţiile.

Suferinţa lui Alin Andronic de la Exatlon! ”Doctorul a spus că sunt de la stres”

Urmele de pe piele se pare că nu i-au dispărut lui Alin Andronic nici acum, la aproape o lună de la încheierea concursului Exatlon. El a mărturisit acest lucru într-un live, în care a explicat că acesta este unul dintre motivele pentru care acum nu poate fi model şi nu poate să-i accepte oferta lui Cătălin Botezatu. Citeşte aici oferta designerului pentru Alin Andronic

”Am slăbit şi foarte mult, am avut şi nişte probleme cu pielea după accidentare, din cauza stresului. Am avut nişte erupţii pe piele şi doctorul a spus că sunt din cauza stresului”, a povestit Alin Andronic despre suferinţa lui secretă. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol