Vedete

Suferinta tacuta a Ancai Serea! Diagnosticata cu anemie severa, vedeta merge saptamanal la spital

La o luna de cand ajungea de urgenta la spital, in urma unei crize de anemie severa, Anca Serea inca nu poate spune ca si-a rezolvat carentele de vitamine din organism si nici ca starea sa de sanatate este perfecta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Suferinta tacuta a Ancai Serea! Diagnosticata cu anemie severa, vedeta merge saptamanal la spitalicon photo

Prezenta marti seara la un eveniment monden, unde a fost premiata alaturi de sotul ei, Adi Sina, Anca Serea ne-a marturisit ca sufera de un deficit de fier, iar corpul sau nu reuseste sa rezolve aceasta problema prin alimentatie si nici prin tratament medicamentos.

“Daca iau pastile am imediat senzatie de voma. Organismul meu nu accepta pastilele, tratamentul cu fier, asa ca medicii au decis sa mi-l faca injectabil, prin perfuzie. Merg saptamanal la spital, de obicei sambata cand am programul mai lejer, pentru a mi se administra doza de tratament indicate de medic. Ultima oara cand mi-am facut analizele, atunci cand nu m-am simtit bine si am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici. Erau de 0,7 si in mod normal ar trebui sa fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mananc valorile acestea nu se schimba, asa ca s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos. Cand merg la spital stau doua ore. Este singura solutie de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper sa dea rezultate. Oricum, ma simt mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.  

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune