"Suleyman Magnificul" te asteapta SI AZI la chioscurile de ziare! Pret: doar 9.99 lei!

Daca ai ratat ieri al saptelea DVD din seria de 12 "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", lansat de Kanal D in colaborare cu ziarul Libertatea, nu-i nimic. Filmul tau preferat te asteapta si azi, la chioscurile de ziare, de unde il poti achizitiona la pretul de 9,99 lei.

Distribuie pe:

"Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", serialul care a facut istorie in televiziune, poate sta, de acum incolo, la tine acasa, in biblioteca. Atentie, pe un singur DVD sunt inregistrate doua episoade din primul sezon al serialului.

DVD-urile se achizitioneaza impreuna cu un inel de carton ce atesta originalitatea DVD-ului si pe care este inscris un cod unic, prin intermediul caruia cumparatorul se poate inscrie pe pagina suleyman.kanald.ro si castiga una dintre excursiile in Turcia, oferite de Europa Travel.

Mai multe informatii despre regulamentul concursului gasiti accesand pagina suleyman.kanald.ro.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro


Citește și:

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Mesajul lui Raed Arafat, la 30 de ani de la înființarea SMURD! Era un simplu medic și a pornit la drum cu o mașină cumpărată la mâna a doua, câțiva voluntari și dorința de a...

Aeroporturile vor introduce testele COVID-19 care dau rezultate în 30 de minute!

Medici din Ploiești au uitat un pansament în abdomenul unei mame, după naștere! "Aveam frisoane și bufeuri de căldură..."

Clipe grele pentru o tânără avocată din Cluj și fetița ei de doar un an, după ce părinții ei s-au infectat cu coronavirus: „Sigur nu stii durerea pe care eu am trait-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies