Suma enormă pe care trebuie să o dea Gigi Becali pentru casa lui Arsenie Boca! Este vorba despre milioane de euro

Gigi Becali și-a propus să achiziționeze casa lui Arsenie Boca! Cât ar trebui să plătească latifundiarul pentru locuință?

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Nu mai este un secret pentru nimeni că Gigi Becali este o persoană cu multă credință. După ce a început construcția unei mănăstiri în Vâlcea, acum latifundiarul și-a propus să achiziționeze casa lui Arsenie Boca, însă acestuia i s-a cerut o sumă enormă pentru a cumpăra locuința.

Cât este nevoit să plătească Gigi Becali pentru casa în care a locuit Arsenie Boca

Gigi Becali dorește să achiziționeze casa părintească în care a locuit Arsenie Boca o lungă perioadă din viața sa. Mai precis, terenul pe care este așezată locuința are aproximativ 8,5 hectare.

Citeste si: Gigi Becali, supărat foc și pară pe George Simion, după ce s-a oferit să-l sponsorizeze la nuntă: „Așa a zis? El are ceva împotriva mea ca om”

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Ei bine, însă, pentru achiziționarea acestei locuinței lui Gigi Becali i s-ar fi cerut nici mai mult, nici mai puțin de 3,5 milioane de euro.

„O țară întreagă, dacă nu cumva și o parte din lume a auzit de Arsenie Boca. Ca urmare, nu e nevoie să-i dai un aspect economic în primul rând acestor locuri îndrăgite de mulți conaționali. Aici se poate organiza, spre exemplu, poate cel mai mare pelerinaj din lumea creștină ortodoxă. Pentru asta însă e nevoie de cineva și cu multă credință, și cu bani! Aceasta ar fi cea mai bună variantă pentru toată lumea! Și anume, cea prin care casa natală a lui Arsenie Boca să fie cumpărată de un român

cu credință în Dumnezeu și cu potență financiară”, au precizat surse din anturajul latifundiarului, dar și al proprietarului casei, conform Impact.ro.

Ce „bogății” ascunde Gigi Becali în spatele casei. Dumitru Dragomir a avut parte de un șoc atunci când a văzut: „E o nebunie”

Totodată, potrivit surselor respective, Gigi Becali nu a oferit niciun răspuns până în acest moment, mai precis dacă este sau nu pregătit să achiziționeze casa părintească a lui Arsenie Boca.

Sum enormă pe care trebuie să o achite Gigi Becali dacă vrea casa lui Arsenie Boca! Este vorba despre milioane de euro

Gigi Becali

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

”Merg pe toate căile” Ce face Armin Nicoară pentru a avea un așa mare succes. Saxofonistul a recunoscut acum și își îndeamnă fanii să-i calce pe urme

Antonia, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cum arată artista în uniformă de polițistă

Imaginea cu care Oana Lis a pus pe toată lumea pe gânduri! Ea și Viorel Lis au adoptat în sfârșit un băiețel?! „Este copilul a cărui mamă vei fi tu?”

De luni până miercuri, 5 zodii își pot face planuri de investiții, deoarece intuiția îi va ajuta să aleagă înțelept

Vestea dimineții despre Florin PIERSIC! Anunțul a fost făcut chiar de către fiul său

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Ce se întâmplă în China? Este un butoi cu pulbere

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies