Suma exactă pe care o primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești! Acum produce banii ăia într-o singură zi! Adevăratul motiv pentru care Veronica nu mai vrea să audă de locul din care a plecat!

Vulpița și Viorel câștigă azi sume amețitoare și s-au obișnuit cu viața de vedetă, însă cei doi nu pot uita de unde au plecat. Iată cât câștigau cei doi înainte să vină la București.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Câți bani primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești? Dacă vă întrebați de ce Vulpița și Viorel acceptă cu zâmbetul pe buze ceea ce li se întâmplă în studioul de televiziune, ar fi bine să aflați de unde au plecat cei doi. Vernoica și Viorel Stegaru au fost (și probabil că încă mai sunt) pe listele persoanelor asistate social din comuna vasluiană Blăgești.

Câți bani primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești? Am încercat să aflăm care este suma din care cei doi trăiau și își creșteau copii și am aflat că anul trecut, cam în aceeași perioadă, Blăgeștiul a primit un buget de 2519 lei pentru cei 12 asistați sociali din comună. Asta înseamnă că fiecare asistat social a primit un ajutor de aproximativ 210 lei pe lună. Dacă punem la socoteală și alocația fetiței celor doi, cam 150 lei, rezultă un venit total al familiei de 570 lei.

Câți bani primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești? Cât ”produce” azi?

Astăzi, Vulpița face acești bani într-o singură zi. Conform presei, soția lui Viorel încaseză suma de 100 de euro pentru fiecare apariție la emisiunea Acces Direct. Într-o săptămână, ea primește 500 de euro iar lunar, poate ajunge la 9.600 lei. Din ajutorul social, Vulpița ar câștiga acești bani cam în 3 ani și jumătate.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Iar asta nu e tot. Vulpița este plătită și pentru aprițiile pe Youtube, acolo unde este permanent în trending. Platforma de video-streaming plătește în jur de 2.000 dolari la fiecare milion de vizualizări, condiția fiind ca tu să fii proprietarul canalului unde se află filmulețul respectiv. În plus de asta, din când în când mai apar cadourile: un apartament, o mașină, un job, un machiaj gratuit, etc.

Citeste si: Incredibila transformare a Vulpiței. Cum arată Veronica de la Blăgești machiată, nu ai fi recunoscut-o niciodată! Avem imaginile exclusive

Citeste si: Vulpița a uitat complet de Viorel. Cum se distrează Veronica, după despărțirea de soțul ei: „Și-mi place si mie. Tare îmi place”

Citeste si: Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida! Un excavator a făcut prăpăd în curtea vilei sale de la Snagov: ”Cică nu avea loc de manevre”

Câți bani primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești? Living ”the romanian dream”

Câți bani primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești? Dintr-o poveste cu acuzații de viol neprobate, Vulpița a ajuns vedetă națională și se bucură de toate beneficiile acestui lucru, ea trăgându-l după ea și pe Viorel. În doar câteva luni, cei doi au schimbat statutul de oameni sărmani în cel de staruri și trăiesc un fel de ”romanian dream” pe ruta Vaslui-București.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate