Suma fabuloasă pe care a luat-o Cătălin Moroşanu la Ferma! Luptătorul de K1 S-a îmbogăţit din apariţiile în emisiunile de televiziune!

Câţi bani a încasat Cătălin Moroşanu pentru participarea la Ferma se află scris în declaraţia sa de avere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Câţi bani a încasat Cătălin Moroşanu pentru participarea la Ferma nu mai reprezintă un secret. Luptătorul de K1, care s-a numărat printre protagoniştii show-ului de televiziune, şi-a completat recent declaraţia de avere din postura de consilier local la Primăria Iaşi.

Citeste si: Ultim moment! Daniel Ghiță a botezat un băiețel! Ce mesaj a scris despre el imediat după eveniment

Citeste si: Cătălin Moroşanu are interzis la sex cu o lună înainte de meciuri: “Contează foarte mult să ai testosteronul ăla în tine”

Citeste si: Relația dintre Burcea și Viviana a devenit o telenovelă. Și-a făcut bagajele și a plecat - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Cătălin Moroșanu a fugit din România! Ce se întâmplă cu meciul cu Daniel Ghiță! Exclusiv

La rubrica veniturilor anuale, Moroşanu a completat că a încasat 2.665 de lei de la Consiliul Judeţean Iaşi, 30.000 de euro din participarea la luptele de K1 şi 24.000 de euro din „drepturi autor - imagine TV”. (vezi ce spune Cătălin Moroşanu despre un posibil divorţ de soţia sa)

Câţi bani a încasat Cătălin Moroşanu pentru participarea la Ferma. În ultimi ani a câştigat 100.000 de euro

Cei 24.000 de euro sunt încasaţi exact în perioada în care a avut contract pentru Ferma. În anii trecuţi, Moroşanu a câştigat mereu bani din apariţiile la televiziune: 10.000 euro (în 2013), 15.000 euro (în 2014), 30.000 euro (în 2015), 5.000 euro (în 2016) şi 16.000 euro (în 2017). În această perioadă, Moroşanu a câtigat 100.000 de euro din apariţiile la televizor.

În declaraţia de avere, Moroşanu a mai completat că deţine, împreună cu soţia, un apartament la Chiajna, o casă în comuna Miroslava şi un BMW. Moroşanu nu are bani în conturi, nici datorii, iar în dreptul veniturilor soţiei, care este stomatolog, nu a trecut nici o sumă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru luna Decembrie

Toată România trebuie să știe! Ludovic Orban a luat decizia. Se amână

Teo Trandafir a spus adevărul după 20 de ani. A avut o relație secretă cu Mircea Badea? Nimeni nu se aștepta la aceste dezvăluiri intime

Întâlnire în mare secret! Otniela, la club cu Cătălin Moroșanu, înainte de lupta câștigată de ”Moartea din Carpați” EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu, revenire de senzație în ring! Pus la podea, a reușit să câștige meciul, printr-un miracol, dar tot a ajuns la Urgențe! A fost ultima lui luptă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies