Suma incredibilă pe care a câştigat-o Bănică jr după ce i-a cântat lui Borcea în a doua zi a anului! Totul s-a întâmplat la un hotel din Poiana Braşov

După Revelion, Ştefan Bănică jr. a susţinut un concert în hotelul în care îşi petrecea vacanţă fostul şef dinamovist

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În urmă cu câteva luni, Cristi Borcea declara că dacă, vreodată, s-ar face un film despre viaţă lui, cel mai îndreptăţit să-l interpreteze ar fi Ştefan Bănică jr. "Ar fi perfect pentru un astfel de rol, iar faptul că are şi sânge de dinamovist îl indică şi mai mult. Mi-ar plăcea să accepte o asemenea provocare", spunea afaceristul în presă. (intră să vezi cea mai tare imagine de pe pârtie cu Cristi Borcea)

fara descriere

Ştefan Bănică jr. i-a cântat lui Cristi Borcea! La faţa locului a fost şi familia afaceristului

În mod surprinzător, drumurile celor doi s-au întâlnit mai repede decât se aşteptau! Este adevărat, nu pentru un proiect cinematografic, ci la o petrecere.
 
În cea de a două zi a anului, Ştefan Bănică jr. i-a cântat lui Borcea la evenimentul organizat de patronii hotelului de patru stele din Poiana Braşov în care se afla cazat fostul preşedinte a lui Dinamo cu întreagă lui familie. Surse de la faţă locului susţin că vedetele s-au salutat, au vorbit puţin, apoi artistul a susţinut un show spectaculos, în urmă căruia ar fi încasat în jur de 20.000 de euro plus TVA.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate