Suma uriașă pe care o plătește anual nora lui Liviu Dragnea pentru întreținerea noului Lamborghini! Ar putea să-și cumpere două Loganuri pe an de banii ăștia

Nora lui Liviu Dragnea plătește peste 8.000 lei pe an doar impozitul pentru noul Lamborghini cu care a fost văzută zilele trecute.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Gina Alexandra Dragnea, nora lui Liviu Dragnea, a fost văzută zilele trecute la bordul unui Lamborghini Gallardo Spyder, un model care se vinde în România, la mâna a doua, cu aproximativ 100.000 euro. Modelul lansat în 2006 la Salonul Auto de la Los Angeles a fost fabricat până în 2014. Specialiștii susțin că automobilul nurorii lui Liviu Dragnea este fabricat în perioada 2012-2014.

Fiica preotului Dionis-Nimfodor Tătulescu va trebui însă să-și spargă pușculița pentru a-și putea permite un astfel de automobil de lux. Conform specialiștilor consultați de WOWbiz.ro, doar impozitul anual pentru acest tip de automobil depășește 8.000 lei pe an. Pentru o asigurare RCA, nora lui Dragnea va plăti ”doar” 2.000 lei pe an, în timp ce polița CASCO poate ajunge poate ajunge la 10.000-12.000 euro pe an.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea: ”Doamne ferește!”

Citeste si: Irina Tănase a mai primit un inel de suflet, pe lângă cel cu diamante de la Liviu Dragnea! Vezi ce semnificaţie are bijuteria pe care o poartă iubita lui Dragnea!

Citeste si: Nora lui Liviu Dragnea şi-a tras un Lamborghini decapotabil! În garajul Ginei mai este şi un jeep! Iubeşte maşinile la fel de mult ca soţul ei, Valentin! FOTO

Cat o costă revizia pe nora lui Dragnea?

Dar asta nu este tot. Revizia anuală la un Lamborghini poate ajunge la 1.500 euro (schimb ulei și consumabile) iar anvelopele sunt minim 2.000 euro. Să nu uităm consumul, care se încadrează între 20 și 25 l la 100 km parcurși. În total, cheltuielile cu noul Lamborghini ajung lejer la 15.000 euro pe an pentru Gina Alexandra Dragnea, bani cu care se pot achiziționa două Loganuri noi.

Mașina soției lui Valentin Dragnea are însă niște cifre impresionante. Motorul are 5,2 litri, cu arhitectură V10 și dezvoltă 560 cai putere la 8.000 rpm, un cuplu de 540 Nm la 6.500 rpm. Lamorghini Gallardo Spyder ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde iar viteza maximă depășește 320 km/h.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Așa arată mormintele părinților lui Liviu Dragnea! Când au murit Dumitru și Stanca FOTO EXCLUSIV

Fiul lui Liviu Dragnea, acuzat că ia bani cu japca pentru a-şi finanţa echipa de fotbal: „Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toţi...

Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui! "Baronul de Vrancea" a primit şi o parte din pensia acesteia!

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, în timp ce fostul șef PSD este la închisoare

Capitala zonei Moldova este afectată de COVID-19. Se închid restaurantele și cafenelele din Iași!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies