Sumele exorbitante pe care le cheltuiesc vedetele pentru frumusete. Cat costa perfectiunea!

Arata superb, stralucesc la evenimente mondene si nimic din look-ul lor nu le tradeaza varsta reala. Divele din Romania, la fel ca si cele din afara, investesc sume exorbitante cand vine vorba de frumusetea lor.

Distribuie pe:

fara descriere

Obsedate de perfectiune sau speriate de gura lumii, vedetele noastre scot lunar sume enorme din buzunar pentru tratamente de ultima generatie, diete costisitoare sau operatii care le redau stralucirea si tineretea.

Divele apeleaza la tratamente de ultima ora, sedinte saptamanale, vizite la salon sau diete atent gandite, pentru care aloca un buget substantial, in numele frumusetii fara cusur.

Andreea Marin, tanara si slaba cu 10.000 de euro pe an

Chiar daca Andreea Marin este pentru multe femei un model, nici ea nu mai e perfecta. Pentru ca anii si-au pus amprenta asupra fizicului ei, grijile si problemele au imbatranit-o prematur, dar si pentru a tine pasul cu iubitul sau mai tanar, Andreea trebuie sa investeasca sume considerabile.

Banii se duc in special pe mancarea pe care trebuie sa o consume "zana", dar si la sala de sport, unde cu ajutorul unei "metode SF", adica cu o aparatura revolutionara si imbracata intr-un costum de neopren, Andreea isi remodeleaza silueta. Nici dieta alimentara pe care o urmeaza Andreea, dupa detoxifierea din Turcia, nu este ieftina.

Andreea a devenit vegetariana

Vedeta este acum vegetariana, consuma doar alimente organice, despre care se stie ca sunt mai scumpe. Chiar daca cheltuieste anual aceasta suma pentru a arata bine, Andreea e multumita ca slabeste sanatos si rapid.

In plus, pentru ea e impotant sa revina la silueta din vremurile de glorie, atat pentru ca a revenit la TV, dar si de dragul iubitului sau cu 11 ani mai tanar, care a rasplatit-o pentru tot eforul ei, cu o cerere in casatorie.

Citeste mai mult!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate