Sunt aproape imposibile! Iata un top al celor mai incomode şi ciudate pozitii sexuale

Cu toţii ne dorim să experimentăm cât mai mult în zona sexului, cu toţii vrem să încercăm tot ce se poate încerca, însă asta nu înseamnă că totul e şi realizabil mereu: e greu să faci sex stând în cap, să recunoaştem. Cu excepţia situaţiilor în care avem un antrenament serios în acest sens şi statul în cap sau roata nu înseamnă altceva decât poziţia preferată în care ne relaxăm sau citim o carte.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereIată un top al celor mai incomode şi imposibile poziţii sexuale:

1. Cleştele

Partenerul sta in picioare, iar tu te sprijini intr-o singura mana pe podea, el iti ridica picioarele si te trage dintr-o parte cu fundul spre el. In cazul in care nu cumva te antrenezi sa dansezi in show-urile Madonnei, ia-ti gandul de la o asemenea pozitie! E imposibil sa iti sustii greutatea propriului corp intr-o singura mana pe toata perioada contactului sexual, si uite asa dispare orice urma de placere.

2. Poziţia hidrantului

Cu capul in jos, te sprijini in ambele maini, cu picioarele desfacute si indoite, iar partenerul te penetreaza astfel din picioare. Daca ai exersat pozitia in cauza si stai cu usurinta asa, inseamna ca exista posibilitatea sa obtii si orgasmul. Altfel... e greu sa si respiri stand asa.

3. Roata de bicicletă

Partenerul sta in cap, cu picioarele in sus, intr-un perfect echilibru, fara sa se sprijine pe vreun alt membru, iar tu, practic, te cateri pe el... Mai bine priviti fotografia, fiindca e imposibil si de explicat, dar de incercat... Iar de placere... nici nu poate fi vorba, decat poate doar la circ!

4. Foarfeca din picioare

El te penetreaza pe la spate, in timp ce tu te balansezi la orizontala, eventual cu capul in perna. Adica un fel de gimnastica aerobica care dureaza ceva mai putin decat o sedinta obisnuita, insa cu aceleasi rezultate, adica doar ceva calorii arse, caci de orgasm nici nu poate fi vorba!

5. Maşinile tamponate

Amandoi intinsi pe burta, fund in fund, incercati penetrarea. Noi nu ne prea imaginam cum un penis ar putea intra intr-un vagin din acest unghi... dar cine stie unde poate duce perseverenta?!

6. Balansoarul

El in picioare, te penetreaza pe la spate, in timp ce tu iti tii coloana si capul cat de sus poti, intr-un balans perfect. Penetrarea ca penetrarea, sa zicem ca e posibila, insa... placerea pleaca odata cu incordarea pana la durere a tuturor muschilor spatelui tau.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate