Vedete

"Sunt celebru! Mi-au blocat astia conturile!" Mihai Bobonete a ajuns sa fie executat de 6 ori din cauza unei datorii de 28 de euro!

Mihai Bobonete pare sa fi dat lovitura. El prezinta alaturi de Cabral cel mai important show al PRO TV-ului de sezonul acesta: „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


"Sunt celebru! Mi-au blocat astia conturile!" Mihai Bobonete a ajuns sa fie executat de 6 ori din cauza unei datorii de 28 de euro!icon photo
Mihai Bobonete e o vedeta la mare modaDupa ce a facut senzatie in serialul „Las fierbinti”, Mihai Bobonete a ajuns sa fie cooptat in emisiunea numarul 1 al PRO TV. Un astfel de contract ar trebui sa-i aduca comediantului o suma frumusica in conturi, insa din acest pucnt de vedere, Bobonete ar putea intampina unele dificultati.
"Sunt celebru! Mi-au blocat astia conturile!" Mihai Bobonete a ajuns sa fie executat de 6 ori din cauza unei datorii de 28 de euro!
Actorul face echipa cu Cabral in Africa de Sud la show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

La mijlocul anului trecut, Mihai Bogdan Bobonete a fost executat silit de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drmuri Natinale din Romania pentru modica suma de 28 de lei. Mihai se numara printre miile de romani care au fost surprinsi circuland fara rovigneta si pentru ca nu si-au platit la drum amenda, au fost dati in judecata de CNADNR. In multe dintre cazuri, cei in cauza nici macar n-au stiut de existenta respectivei amenzi si nici despre faptul ca numele lor apare pe rolul unei judecatorii asa ca e foarte posibil ca asa sa se fi intamplat si in cazul lui Bobonete.

"Sunt celebru! Mi-au blocat astia conturile!" Mihai Bobonete a ajuns sa fie executat de 6 ori din cauza unei datorii de 28 de euro!

Numai ca in cazul actorului, lucrurile au luat o intorsatura si mai dramatica. Pentru ca amenda nu a fost achitata, CNADNR a apelat la un executor judecatoresc, iar acesta a trecut la atac. In cateva luni l-a executat pe Bobonete pe raza tuturor celor 6 sectoare din Bucuresti, blocandu-i conturile. Intregul proces a durat pana la finalul anului trecut si sunt sanse destul de mari ca Mihai sa nu fi apucat sa rezolve aceasta mica problema care a devenit intre timp una destul de serioasa. In general, operatiunea de deblocare a conturilor, dupa plata datoriilor, indiferent cat de mici ar fi acestea, reprezinta o operatiune destul de complicata si dureaza destul de mult.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune