„Sunt obsedat?” Bernadett, pusă la zid de Rafaello! Ce i-a transmis concurentul de la Puterea dragostei

Rafaello i-a cerut explicații lui Bernadett.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Rafaello nu poate accepta prea ușor pierderea lui Bernadett, iar astăzi a decis să îi ceară socoteala acesteia.

După ce i s-a spus că pare obsedat, Rafaello a decis să o întrebe pe Bernadett ce crede cu adevărat despre el, ca să știe ce are de făcut mai departe.

Citeste si: Jador și Simina, față în față cu filmulețul despre povestea lor de iubire: „A fost dragoste la prima vedere”

Citeste si: Iubita lui Dani Oțil a pozat goală! Imagini fabuloase cu ”Miss Funduleț” în ipostaze în care o vede doar prezentatorul tv

Citeste si: Cod portocaliu de ploi puternice în București și în țară. Cum va fi vremea în Capitală și în toată România

Lumea a spus că eu sunt prea insistent, că îți scriu prea mult. Sunt eu prea insistent, sunt obsedat? Bianca mi-a scris că mai bine încetez să te caut. Eu te caut ca să vorbesc cu tine. Mai bine spui că ești axată pe altcineva. Chiar îmi doream să intre cineva pe care să o cunosc. Rar se întâmplă ca unei fete să nu îi placă de mine, cel puțin comportamental”, i-a transmis Rafaello lui Bernadett, iar aceasta i-a transmis că nu i se pare obsedat și că nu este deranjat de mesajele pe care le primește de la el.

Bernadett i-a spus lui Doru de cine îi place, de fapt

„Fizic mă atrage și Iancu. Dar la caracter... Și tu mai zâmbești, dar tu ești mai serios. Eu sunt mai copilăroasă. Mi-am dat cămașa pentru că nu se potrivește, Rafaello. E foarte greu să te pui în pielea mea. Trebuie să îți dai seama cu care te simți mai bine. Mie nu îmi place să profit de om. O să rezolv și cu Rafaello.”, i-a mărturisit Bernadett lui Doru, care i-a atras atenția că Rafa este atras de de ea mai mult ca ceilalți.

„El crede că el este alesul tău. Pot să îți fiu foarte bun prieten aici”, i-a transmis Doru, care a rugat-o pe Bernadett să fie atentă cum se comportă cu băieții.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate