”Sunteți un om mic”. Iulia Albu, mesaj tranșant pentru George Buhnici: ”Mă îngrijorează, aveți ceva de mărturisit?”. Ce a pus-o pe gânduri pe vedetă, după declarațiile revoltătoare ale specialistului în IT

Iulia Albu dă de pământ cu George Buhnici.

Autor: Alis Pop

In articol:

În urmă cu doar câteva zile, George Buhnici a scandalizat lumea mediactică, devenind astfel cel mai hulit personaj monden.

Multe nume mari l-au pus la colt, lucru pe care l-au făcut și cei din online, criticându-i vorbele spuse în cadrul unei emisiuni TV, referitoare la aspectul fizic al femeilor. 

Citeste si: ”Mă gândesc cu frică”. Adda, lecția respectului de sine după declarațiile lui Buhnici. Ce spune vedeta despre felul în care arată

Soții Buhnici

Iulia Albu, mesaj tranșant pentru George Buhnici

[Sursa foto: Facebook]

Iulia Albu, reacție acidă la adresa lui George Buhnici 

De altfel, după ce el a luat în vizorul femeile care nu se încadrează în tiparul perfect, 90-60-90, ulterior, Buhnici și soția sa ”minoră” au ajuns să fie sub lupa celor care cândva îi admirau.

Acum, Iulia Albu a intrat și ea în tabăra celor care au analizat și judecat spusele specialistului în IT. Criticul de modă, deși spune că nu este de cord cu ”sinuciderea” mediatică a vreunei persoane publice, înțelege că în cazul ”celulita și minora”, George Buhnici a mers, spune ea, mult prea departe, astfel că merită acum să tragă ponoasele.

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Vedeta se arată îngrijorată de faptul că George Buhnici se declară un norocos al sorții pentru că soția lui arată ca o ”minoră”, întrebându-l, în mod indirect, dacă astfel el și-ar dori să spună ceva public, ceva în plus pe acest subiect.

Totodată, ea critică faptul că Buhnici, cel mai controversat om al momentului, deși tată de fată, a ajuns să spună la TV pentru ce merge el la mare, să vadă femei cu forme perfecte.

Dar la fel de nepotrivit i s-a părut Iuliei Albu și mândria bărbatului în momentul în care-și etala soția în fața camerelor de filmat, făcându-i astfel un ”review tehnic”. 

Pentru toate lucrurile spuse și făcute la televizor, fosta soție a lui Mihai Albu scoate în evidență faptul că nu-și dorește să se împrietenească vreodată cu

un om ca Buhnici.

”În legătura cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limita. Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată că o minoră ci că o FEMEIE, așa cum și alte femei arată că FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa ” dumneavoastră “în viața a fost că soția” dumneavoastră “arată că o minoră”. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit? Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei și nu îmi amintesc să va fi pus cineva pistolul la tâmpla.  Vă deranjează că nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare că să vedeți piele și că este normal să va uitați după “ț#țe și [email protected]” și dacă “vrei să te împrietenești cu mine trebuie să îmi arați mai mult decât un decolteu”. Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva că ține. Și dumneavoastră insistați să credeți că totul este o mare conspirație pentru a va discredita. Când ajungi să faci Review “tehnic” propriei soții în față unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers și să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de față, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid. Tu, George Buhnici, tu care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care “arată că o minoră”, subliniind acest lucru de parcă această ar fi singură ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare să vezi piele” “ț@țe și b#ci”, și numești femeile “mamifere femele”, ne ești decât un alt COLO”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Bianca Drăgușanu: “Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi”. Ce le recomandă femeilor, după afirmațiile lui George Buhnici| EXCLUSIV

Mai mult decât atât, considerându-l, în urma spuselor sale, ”un om mic”, Iulia Albu este sigură că de acum încolo lista celor care-l urmăresc sau admiră pe Buhnici se va scurta semnificativ.

De asemenea, spune vedeta, același lucru, speră ea, se va întâmpla cu și brand-urile care-l avea sau doreau să-l aibă pe soțul Lorenei Buhnici drept imaginea produselor sale.

”Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”. Cu siguranță și brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar și noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu”, a mai adăugat criticul de modă.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman, mesaj tranșant pentru Lorena Buhnici. A avut curajul să-i spună ce nu i-a mai spus nimeni: „Tu nu ai loc într-o societate civilizată”

Cât a costat casa lui George Buhnici. Este cea mai inteligentă locuință din Europa de Est

Replica de necrezut dată de Mircea Badea către Buhnici, în direct! "Acest tătăiță era la un festival de copii"

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies