Super expozitie de masini! Vezi cum arata bijuteriile pe care Ion Tiriac le va aduna intr-o expozitie auto pe 29 noiembrie!

La finalul acestei luni, romanii se pot delecta cu o plimbare la una dintre cele mai tari expozitii auto din Romania. Omul care a facut posibil acest lucru este Ion Tiriac care a adunat peste 60 de masini de colectie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAutomobilele sunt in perfecta stare de functionare si pot fi admirate intr-o expozitie unica. Printre masinile ce pot fi admirate acolo sunt un Rolls Royce ce i-a apartinut lui Elton John, dau inca unul ce a fost al Printesei de York.

fara descriereIon Tiriac a marturisit ca este pasionat de un Mercedes 600 si ca nu l-ar da pentru nimic in lume. Expozitia va fi una de gala si va incerca sa o imite pe cea de la Stuttgart. "Se spune ca ar fi cea mai buna investitie in momentul de fata, insa investitia este a celor care cumpara aceste obiecte pentru investitie. Eu le cumpar pentru ca imi plac, adica nu am niciun fel de logica: cat costa si cu cat o sa se vanda. Cu toate ca cel putin o treime le-am luat rau, pentru ca te duci la o licitatie, niciodata nu stii. Este ca o femeie imbracata cu voaluri, cu nu stiu ce, si cand o dezbraci este complet altceva.", spune Ion Tiriac.", a spus Ion Tiriac pentru cei de la Stirile Pro TV.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate