Super gest al lui Iohannis! Uite ce i-a daruit unei fete ai carei parinti sunt in Italia - Micuta a fost emotionata

Preşedintele Klaus Iohanis a oferit, în ajunul Crăciunului, unei adolescente a cărei mamă este plecată la muncă în Italia, o tabletă cu cartelă, pentru ca aceasta să ia legătura, pe Skype, cât mai des cu familia sa, şeful statului postând şi un filmuleţ, pe Facebook, cu vizita la această tânără.

novalue
Autor: I.M.D.

Filmul postat pe Facebook arată vizita preşedintelui  Klaus Iohannis la Ana-Maria, o adolescentă de 14 ani a cărei mamă este plecată la muncă în Italia şi care locuieşte în prezent la o familie cu patru copii.

Klaus Iohannis scrie că Ana Maria este ”unul dintre zecile de mii de copii ai României care trăiesc departe de părinţii plecaţi la muncă în străinătate”.

Am vizitat-o la familia cu patru copii la care locuieşte acum. M-am gândit că cel mai potrivit dar de Crăciun pentru ea ar fi să-şi vadă mai des mama, măcar pe Skype. Vreau ca mandatul meu să ne aducă laolaltă pe toţi: românii de acasă, românii din străinătate, românii care m-au votat, dar şi românii care nu m-au votat, tineri, bătrâni şi copii, cu toate bucuriile şi încercările noastre. Crăciunul să fie semnul împăcării şi al unei naţiuni unite şi demne! ”, a scris şeful statului.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În filmuleţ, Ana Maria îi povesteşte preşedintelui României că timp de nouă ani a stat la o familie, după ce mama sa a plecat la muncă în Italia.

Ea a mai spus că, în urmă cu cinci ani s-a reintegrat în familie, după ce mama sa a revenit în ţară. Ana Maria arată că a fost pecată doi ani în Italia cu mama sa, unde a fost şi la şcoală.

Chiar dacă mama e în Italia, pot spune că sunt bine, deşi îmi este foarte dor de ea ”, mai afirmă adolescenta, în dialogul cu preşedintele Iohannis.

Colaboratorii mei te-au găsit şi mi te-au recomandat şi cu această ocazie îţi fac un mic cadou de Crăciun, gândit să poţi lua legătura cu mama ta pe internet”, îi spune Klaus Iohannis tinerei, şi adaugă că este vorba despre o tabletă cu cartelă. ”Sper să o poţi folosi bine! ”, mai spune şeful statului, vizibil emoţionat.

Postarea preşedintelui Iohannis din ajunul Crăciunului a strâns într-o oră peste 140.000

de vizualizări şi 19.000 de like-uri.

De altfel, preşedintele Klaus Iohannis a transmis, marţi, cu ocazia Crăciunului, un mesaj în care arată că gândurile sale se îndreaptă ”către toţi copiii ai căror părinţi sunt departe şi părinţii care duc dorul copiilor” şi că va face tot ce îi stă în putinţă ca ”familiile să se reunească în mandatul său”.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Greșeala de pe bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu! „E greșit, dar nu e un dezastru”

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies