Super reteta de Halloween! Uite cum pregateste Anca Lungu supa crema de dovleac cu foie gras

Anca Lungu a dezvaluit o reteta inedita ce se potriveste perfect cu Halloween-ul. Ea a dezvaluit fanilor cum prefera ea supa crema de dovleac cu foie gras. Ea recunoaste ca a preluat reteta de la Chef Nicolai, dar si ca i-a iesit de minune.

Distribuie pe:

fara descriereDe ce aveţi nevoie? Pentru 8 porţii…

- 1,5 kg de miez de dovleac tăiat cuburi

- 400 ml lapte

- 400 ml smântână UHT pentru gătit

- 8 felii de ficat gras de raţă sau gâscă

- 100 g de alune de pădure prăjite

- 16 fire de chivas

- sare de mare

- piper negru proaspăt râşnit

"Lucrurile stau cam aşa: într-o oală încăpătoare puneţi miezul de dovleac, laptele şi smântâna, puţină apă, sare şi piper. Daţi cratiţa pe foc mic şi lăsaţi licoarea asta magică să fiarbă cam 20-25 de minute. La final pasaţi bine de tot cu un blender, până obţineţi o consistenţă fină şi cremoasă. Pregătiţi apoi cele 8 felii de foie gras crestându-le uşor. Încingeţi o tigaie fără pic de ulei în ea şi prajiţi foie gras-ul câte 20 de secunde pe fiecare parte. Tot ce vă rămâne de făcut este să aşezaţi supa în farfurie cât mai plăcul ochiului pofticios. Puneţi felia de foie gras în mijloc, presăraţi de jur împrejur alunele crocante de pădure şi ornaţi cu chivas. O ploaie uşoară de piper proaspăt râşnit va întregi tabloul unei porţii absolut divine!” a scris Anca pe site-ul ei.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate