Super reteta pentru cei care nu consuma carne! Uite cum face Chef Hadean conopida cu smantana si hrean

O reteta foarte simpla si sanatoasa pentru toti cei care nu consuma carne. Chef Adi Hadean a impartasit fanilor sai o gustare hranitoare care se face extrem de simplu.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriere"Am desfăcut conopida în bucheţele mici, pe care le-am spălat bine de tot. Pentru a mă asigura că nu mănânc gâze ori mai ştiu eu ce vietăţi, am lăsat-o apoi în apă cu sare, cam un sfert de ceas. Am pus apoi o oală cu apă la fiert. Când a dat apa în clocot, am pus conopida în apă (cu sare) şi am lăsat-o să fiarbă. Nu prea mult, să nu mă trezesc că-i pastă odată ce pun lingura de lemn pe ea. Mi-am dorit să o pot recunoaşte uşor şi după fierbere. Am scurs apa de pe ea şi am presărat-o cu brânză rasă, uscată şi de oaie. Nu era neapărat nevoie dar mi-am spus că nu are ce să strice. Sigur că n-a stricat nimic, ba din contră.

Am amestecat bine de tot două linguri de smântână cu o linguriţă de hrean şi un căţel mic de usturoi dat prin răzătoare. Am adăugat la amestec o lingură de ulei de măsline extravirgin şi puţin piper. Am amestecat dressingul cu conopida. O mâncare bună, ieftină, foarte uşor de făcut, foarte greu de greşit. Se poate şi fără carne (măcar uneori)"
a scric Chef Hadean pe blogul sau.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate