Supermilionarii si super-problemele lor!Bogatii Romaniei sunt datori vanduti la banci si au ajuns sa fie executati silit. Azi, cele mai spectaculoase cazuri: Patriciu, Columbeanu, Truica si Uzunov

Credeati ca daca au bani multi, case imense si masini de lux sunt fericiti? In ultima perioada, vestile despre bogatii nostri nu te duc deloc cu gandul la o viata lipsita de lux. Pentru ca supermilionarii romani au si superprobleme!

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereProblemele lui Dinu Patriciu au inceput prin februarie, cand magazinele Mic.ro au fost inchise. Apoi, ca intr-un vartej, afacerile lui Patriciu nu au mai mers bine. La ora actuala, la Judecatoria Buftea exista sase dosare prin care se cere executarea silita a unor bunuri apartinand afaceristului. Mai mult, acum, sotia sa a cerut partajarea bunurilor, ceea ce ar insemna injumatatirea averii. In solicitarea pe care a trimis-o instantei, Dana Patriciu sustine ca omul de afaceri ar fi instrainat bunuri comune si chiar “a garantat obligatii asumate scriptic in favoarea celei cu care are o relatie extraconjugala”.

fara descriereNici Eduard Uzunov nu e mai fericit. Dupa divortul de Cristina, in urma cu trei ani, Uzunov a tot avut probleme, mai ales ca lupta pentru avere e departe de a se fi incheiat. Supranumit “regele imobiliarelor”, Uzunov a inceput sa-si piarda din proprietati. Pentru ca nu si-au platit creditele, Eduard Uzunov si fosta sotie au fost executati de banca. Doua din proprietatile detinute de acestia sunt chiar in aceste zile scoase la licitatie. Este vorba despre un teren cu constructii in Voluntari, Ilfov, pentru care pretul este de circa 300.000 de euro si un imobil in centrul Capitalei, cu un pret de circa 766.000 de euro.

fara descriereDe mai bine de un an de cand incearca sa divorteze, lupta intre sotii Irina si Remus Truica se duce pe doua fronturi: in Romania, unde au 5 procese si in Franta. In august 2008, cei doi au facut un credit de 3 milioane de euro la o banca din Romania, dar nu au respectat termenul din contract. Astfel ca banca a cerut executarea lor. Pentru acest imprumut cei doi soti au pus gaj doua terenuri care se afla in Snagov, Ilfov. Cele doua parcele au 5.000 de metri patrati fiecare. Dar problemele lui Remus Truica nu se termina aici. Irina Truica a declarat ca milionarul ar fi fost condamnat, in septembrie, in Franta la cinci luni de inchisoare cu suspendare pe langa o amenda penala de circa 3.000 de euro, pentru ca si-a abandonat familia. Decizia nu este insa definitiva. Sotia fostului sef de cabinet al lui Adrian Nastase spunea ca s-a ajuns aici, cel mai probabil, pentru ca sotul ei nu ar fi platit pensia alimentara pentru fetitele lor gemene.

fara descriereParca cele mai grave probleme le are insa Irinel Columbeanu. Pe langa scandalurile si procesele cu fosta sa sotie, Monica Gabor, dar si actualul dosar deschis de manechin pentru a-i lua fetita de 5 ani, Irinel Columbeanu are probleme financiare grave. In urma cu putin timp, 59 de terenuri situate in comunele Ciolpani si Moara Vlasiei din judetul Ilfov au fost scoase la licitatie. Nici fabrica de materiale de constructii a lui Irinel nu mai scoate bani, ea fiind in faliment.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate