Supertare! Cu Botox poti scapa de depresie! Nu faci riduri, nu iti imbatraneste fata schimbandu-ti automat si starea de spirit!

Cercetatorii de la Centrul Cosmetic Chavy Chase din Maryland, SUA, au descoperit ca Botoxul poate face minuni nu doar in privinta ridurilor. Solutia minune poate fi folosita si pentru a "trata" depresia.

Distribuie pe:

fara descriereDr. Eric Finzi a declarat ca Botoxul folosit pentru a umple ridurile te impiedica sa te incrunti si, automat, emotiile negative te ocolesc. In urma unui tratament clinic, Finzi si colegii lui au aflat ca tratamentul cosmetic poate determina si schimbari de dispozitie.

Persoanele care au suferit astfel de interventii au incredere mai multa in ele, zambesc mai mult, iar zambetul le da o stare de bine care lupta cu sentimentele si starile negative, anunta Daily Mail.

Mai mult de 25 la suta din pacientii care au fost testati dupa ce au facut injectii cu Botox au avut o stare de spirit mai buna, au fost mai zambitori si au incercat cu mai mult succes sa nu mai lase problemele sa ii copleseasca.

Dr Finzi nu se afla la primul studiu de acest gen. Tot el a declarat in urma cu cativa ani ca Botoxul nu mai lasa creierul sa primeasca anumite semnale de la organism, astfel ca nu mai poate percepe stresul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate