Supraviețuitorii Colectiv au pornit o strângere de fonduri pentru fata din Mehedinți incendiată de un criminal

Recuperarea tinerei în vârstă de 18 ani a fost una îndelungată, suferind arsuri pe 90% din corp.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

În luna iunie, Maria a fost incendiată de un e un criminal recent eliberat din închisoare, Ion Turnagiu. Recuperarea tinerei în vârstă de 18 ani a fost una îndelungată, suferind arsuri pe 90% din corp. Pentru că Maria se află într-o situație foare gravă, supraviețuitorii Colectiv au început să strângă fonduri pentru tânăra incendiată.


In articol:

Ba mai mult decât atât, tatăl unei victime din Colectiv a lansat o campanie pentru Maria, prin asociația pe are a făcut-o în memoria fiului său. ”În numele lui Alexandru”.

Citeste si: Fetiță de 11 ani, violată și ucisă de un recidivist! Familia copilei este devastată: „Moartea ar fi o pedeapsă prea ușoară pentru el”

Citeste si: Descoperire terifiantă în cazul tinerei incendiate în Giurgiu. Ce arată examenul toxicologic INML: „A băut substanța să scape de torturi”

Citeste si: Alex Bodi a rupt tăcerea din închisoare. Mesaj cu tâlc către victima sa! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

„În numele lui Alexandru, am ales calea prin care să regăsim, cu ajutorul vostru zâmbetul lui Alex în zâmbetul Mariei. Povestea Mariei e tulburătoare și nedreaptă. La 18 ani, viața a învățat-o că puterea poate consta, uneori, în capacitatea de a renaște. Maria are nevoie de ajutor. Vă rog să donați pentru renașterea Mariei. Puterea ei va schimba lumea”, a declarat Narcis Hogea.

Maria a început să facă școala online

Recent, tânăra și-a reluat cursurile online. Maria a susținut că vrea să continue școala, pentru că vrea să devină cineva în viață. „Vreau să ajut copiii care au trecut prin ce am trecut eu”, a spus Maria.

„Îmi văd colegii. Deocamdată, doar vorbim. Ei încă nu m-au văzut. Am scris lecțiile de la română, mi le-au trimis colegii pe grup și le-am scris pe caiet. Încă nu am primit note”, a mai adăugat Maria.

 Bogdan Moleșag, unul dintre supraviețuitorii Colectiv a precizat că tânăra a trecut prin toate formele imaginabile de abuz, iar în momentul de față are tot ce-i trebuie pentru a se recupera. ”Trebuie să o susținem. Urmează o perioadă lungă, vorbim de ani întregi de recuperare medicală în străinătate, pentru că în România nu are unde să facă”, adaugă el.

”Maria a avut arsură nu 100%, 105%, depășește suprafața normală, a avut 90% plus 15% căi respiratorii, și a ajuns, fără complicații, până în clipa aceasta”, a declarat profesorul Dr. Dan Mircea Enescu.

Sursa: Libertatea.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 29 Noiembrie 2020: astăzi toate zodiile vor găsi rezolvare la probleme

Îți ia mașina din fața blocului! Zeci de mii de autoturisme vor fi ridicate imediat

Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

Livian și Florentina s-au împăcat! Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare: „Nu poate să stea fără mine”

A fost descoperit un nou virus mortal. Ce au declarat specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies