Surpriză! A rămas sau nu Mirela de la ”Insulă” cu ispita Mircea! Avem răspunsul! Unde a fost bărbatul chiar de ziua de naştere a brunetei

În urmă cu puţin timp, Mirela Bainaş a dat o petrecere cu lăutari

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Mirela Bainaş a intrat la ”Insula Iubirii” cu dorinţa de a-şi testa relaţia cu Ionuţ Gojman, bărbatul cu care avea o relaţie serioasă de mai bine de un an şi jumătate! 

Din păcate, socotelile Mirelei au fost date peste cap total într-un timp scurt, pentru că bărbatul ei s-a dovedit a fi până la urmă un tip care nu o iubea şi o folosea doar în scopul de a ajunge să îşi facă publicitate! ”Mie mi-ar sta bine ca ispită într-un sezon

viitor. Nu vreau să mai am o relaţie serioasă cu femeia cu care am venit aici”,a spus Ionuţ la interviurile făcute la Purimunta!(Mirela de la ”Insula Iubirii” este gravidă?)

Mirela Bainaş a rămas cu ispita din Thailanda?! De ce s-a stabilit Mircea la Roma!

Declaraţiile bărbatului au determinat-o pe Mirela să ia şi ea o altă direcţie! Bruneta a decis să lase trecutul în urmă, să nu o intereseze bârfele şi să se lase în voia plăcerilor cu Mircea, cea mai frumoasă şi interesantă ispită masculină din Thailanda!

Până la finalul show-ului, femeia s-a cuplat cu manechinul şi, chiar între ei s-a dezvoltat o legătură frumoasă, pe care mulţi au văzut-o continuată şi după terminarea filmărilor.

Însă, Mirela Bainaş a rămas cu ispita din Thailanda sau nu? Care este adevărul pe care toată lumea vrea să îl afle?! Ei bine, din ultimele informaţii, se pare că, din nefericire, cei doi nu sunt iubiţi în acest moment! Dovada este aceea că, recent, la ziua de naştere a brunetei, una cu multă voie bună şi lăutari, Mircea nu a fost prezent!

El se afla la Roma, locul în care este stabilit de mai multă vreme!

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Casiera puscariasa de la Insula Iubirii care a venit sa isi testeze iubirea in Thailanda, la un pas sa fie ucisa la inchisoare! Ce a spus Radu Valcan cand a auzit!

Drama de nedescris in viata unei concurente de la ”Insula Iubirii”! ”Intru in camera si cand ma intorc...” Legatura incredibila cu un criminal in serie

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Ne confruntăm cu o nouă pandemie! Mai poate fi oprit SUPER Coronavirusul?

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies