Paparazzi

Surpriză! Avem imaginile care demonstrează că Bianca Drăgusanu se comportă deja ca soţia lui Alex Bodi! Ce a făcut vedeta de i-a impresionat pe toţi VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăgusanu are grijă de iubitul ei de parcă i-ar fi deja parteneră de viaţă cu acte în regulă!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Bianca Drăguşanu trăieşte o poveste de dragoste intensă cu Alex Bodi! Drept dovadă că apropiaţii ei consideră că nu mai este mult până când vedeta va ajunge din nou în faţa altarului! (intră să vezi ce decizie a luat Bianca Drăguşanu pentru Sărbători)

De altfel, există voci care susţin că frumoasa femeie ar avea deja inelul de logodnă pe deget, în plus, s-ar fi mutat deja şi la omul de afaceri acasă! 

Bianca Drăguşanu este foarte aproape de măritiş! Ce a dus la spălătorie şi a atras atenţia

O altă dovadă că Bianca Drăguşanu este foarte aproape de măritiş o au şi paparazzii WOWbiz.ro! Aceştia au surprins-o pe divă, în urmă cu puţin timp, comportându-se ca o adevărata soţie! Blondina s-a deplasat în autoturismul personal, îmbracată ca o fashion icon, in colanţi lucioşi şi o bluză spectaculoasă, la care a asortat o curea lată şi cizme, la spălătoria unui centru comercial din Băneasa! Ajunsă la faţa locului, fosta prezentatoare a dus la curăţat, într-o pungă de fiţe, cămăşile şi tricourile de firmă ale lui Alex, semn că are grijă de tot ce ţine de bărbat şi se comport exact ca o nevastă!


 

Galerie foto  Urmatorul articol