Surpriza! Avocata Narcisei a fost si aparatoarea fratilor Camataru! Afla amanunte exclusive despre femeia care vrea sa o scape pe eterna iubita a lui Guta de puscarie

Narcisa Guta a avut mare noroc cu avocata pe care o are in acest moment! Desi i-a fost acordata din oficiu, aparatoarea fostei concubine a lui Guta este o persoana foarte cunoscuta in barou!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereLuiza Dragne a avut cateva cazuri foarte importante pana in acest moment! De 20 de ani, femeia pledeaza pentru tot felul de personaje si incearca sa castige de fiecare data! Unul dintre cele mai importante dosare ce i-a trecut prin mana a fost cel al fratilor Nutu si Sile Camataru, pe care ea i-a aparat dupa ce acestia au fost arestati pentru santaj, camatarie si tentativa de omor.

Acum, Dragne va incerca sa o salveze si pe Narcisa de puscarie. “ Am incercat sa ii gesturile extreme la care a recurs in seara scandalului in care a fost implicata si sper ca si instanta sa ia in considerare contextul in care clienta mea a actionat, dar si starea ei emotionala”, a spus avocata fostei iubite a lui Guta pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate