Surpriza! Bianca se opereaza, din nou, la Budapesta! Afla de ce nu va ramane nici de data aceasta sa se recupereze in spitalul unguresc, chiar daca asa ar fi normal!

Bianca Dragusanu s-a operat, in urma cu aproximativ trei saptamani, in Ungaria, pentru a-si rezolva problemele la picioare pe care le are de ani de zile! Insa, aceasta interventie nu este una singulara, ci roscata va trebui sa se mai supuna si la altele pana se va vindeca in totalitate!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereBianca va ajunge din nou la cutitfara descrierePicioarele care ii dau mari batai de cap roscateiSurse din preajma vedetei sustin ca, in mai putin de doua luni, ea va reveni la clinica din Budapesta pentru o noua operatie! “Deocamdata, Bianca se simte bine, iar prima interventie medicala a fost un real succes! Singurul inconvenient este acela ca suma pe care trebuie sa o achite acolo este piperata si acesta este si motivul pentru care ea nu ramane internata in spitalul unguresc! Prefera sa plateasca doar operatia, iar partea de recuperare o face in Romania, la o clinica specializata, unde banii pe care trebuie sa ii dea pe tratamente sunt mult mai putini!”, a povestit o apropiata a roscatei pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate