Paparazzi

Surpriza! Ce s-a intamplat cu Bianca si Tristan Tate in momentul in care au iesit de la piscina! Nu se mai ascund, vedeta si englezul au oferit cel mai fierbinte sarut al verii! VIDEO EXCLUSIV

In vazul tuturor, cei doi indragostit s-au sarutat patimas

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Surpriza! Ce s-a intamplat cu Bianca si Tristan Tate in momentul in care au iesit de la piscina! Nu se mai ascund, vedeta si englezul au oferit cel mai fierbinte sarut al verii! VIDEO EXCLUSIVicon photo

In cuplul Bianca-Tristan Tate, iubirea pluteste in aer! Dupa o luna in care cei doi nu si-au vorbit deloc, acum, parca nimic nu ii mai poate desparti! (citeste detalii fabuloase despre modul in care celebrul designer Philipp Plein incearca sa o cucereasca pe Bianca Dragusanu de mai bine de patru luni)

Bianca Dragusanu si Tristan Tate sunt mai indragostiti ca niciodata! Nu le mai pasa nici de gura lumii!

In fiecare moment, diva si omul de afaceri englez sunt impreuna, in plus, se comporta fara sa ia in calcul gura lumii!
Bianca Dragusanu si Tristan Tate sunt mai indragostiti ca niciodata si nu prididesc sa arate acest lucru! Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins, in urma cu doua zile, intr-o ipostaza fierbinte, dovada ca povestea lor de dragoste a ajuns la o etapa superioara. Diva tocmai pleca de la o piscina din Bucuresti si toate privirile erau indreptate sprea ea! Lucru normal, in conditiile in care era imbracata doar intr-un costum de baie albastru, ce ii venea perfect, si o camasa desfacuta! Alaturi de superba blonda se afla si iubitul sau! Barbatul nu o scapa nici el din ochi si nici din brate! Astfel ca, fara sa ii pese de privirile altora, in momentul in care a ajuns la masina lui, si-a luat la revedere de la ea cu un sarut pasional! Atat de bine s-a simtit vedeta incat, s-a indreptat spre bolidul ei cu zambetul pe buze si cu promisiunea ca se vor revedea in scurt timp!


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune