Surpriză, ce se întâmplă în aceste momente în cuplul Mary și Robert de la Puterea dragostei! "Era momentul" EXCLUSIV

Mary de la Puterea dragostei l-a prezentat, în sfârșit, familiei sale pe Robert

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Iubirea dintre Mary și Robert a ajuns la un alt nivel la ieșirea lor din casa Puterea dragostei! Cei doi tineri care s-au îndrăgostit unul de altul iremediabil în competiția amoroasă moderată de Andreea Mantea au gânduri serioase, drept dovadă, bărbatul i-a și oferit inelul frumoasei tinere din Brăila.

Citeste si: INCREDIBIL! Jador s-a opus relației dintre Mary și Robert! ”Nu este ceea ce pare, este mai perversă” EXCLUSIV

Citeste si: Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” fac planuri serioase! ”Aș vrea gemeni! Eu sunt pregătită, cred că e și el, nu mai așteptăm mult”

Citeste si: Legătură secretă de la Puterea dragostei! Ce a fost cu adevărat între Ella și Bogdan Mocanu? EXCLUSIV

Mary și Robert au spus totul despre iubirea lor

"Mai avem puțin și împlinim două luni de când suntem împreună, dar am senzația că ne cunoaștem de o viață. Ambii suntem zodia Săgetător și felul nostru de a fi este unul extrem de asemănător. Ne potrivim perfect, fiindcă ne înțelegem trăirile, gesturile și felul de a pune problema în orice discuție. Ce mai, pot spune și, fără să exagerez, că Robert este singurul bărbat care m-a făcut să mă simt atât de fericită", a declarat Mary de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro.

Tânăra a fost completată de Robert, care avea să spună, în premieră pentru WOWbiz.ro, că intenționează să formeze și un cuplu oficial cu Mary de la Puterea dragostei. "O iubesc, nu pot să stau fără ea, de aceea, am și hotărât să ne mutăm împreună, la București", a dezvăluit fostul concurent.

fara descriere

Mary a făcut încă un pas în relația cu Robert după Puterea dragostei! ”Mama ne-a binecuvântat”

Mai mult, în urmă cu puțin timp, Mary a făcut încă un pas în relația cu Robert după Puterea dragostei. "Acum câteva zile, am fost la Brăila, la mine acasă, și l-am prezentat pe Robert familiei mele. Era și momentul! Ai mei îl cunoșteau doar de la televizor și din discuțiile telefonice! Mama a fost foarte fericită, ne-a binecuvântat, semn că l-a plăcut și, în aceste momente, îl consideră omul potrivit pentru mine", a mai spus Mary pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate