Surpriză, ce simte Jador pentru Paula după ce s-a spus că a făcut sex interzis cu ea la Puterea dragostei. "Orice bărbat s-ar îndrăgosti pe loc" EXCLUSIV

Jador s-a întors în casă Puterea dragostei și a vorbit despre Paula, femeia despre care s-a spus în competiție că s-ar fi culcat cu el

Distribuie pe:

Autor: C.I.

paula jador puterea dragostei

În urmă cu câteva săptămâni, în casa Puterea dragostei a izbucnit un conflict uriaș între Paula și Andreea, totul din cauza lui Jador, un bărbat disputat de ambele femei în cel de al doilea sezon al show-ului.

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei s-a făcut vloggeriţă! Vezi cum a fost filmată frumoasa blondă în primul ei videoblog!

Citeste si: Manuela a intrat în casa Puterea Dragostei! A fost luată la întrebări de băieți: ”Tu cu Bobicioiu, ceva?”

Citeste si: Reacția Paulei de la Puterea Dragostei, după ce Andra a spus că aceasta ieșea cu ”unul de 60-70 de ani”

andreea pirui paula puterea dragostei

La vremea respectivă, Andreea a acuzat-o direct pe Paula că ar fi avut o aventură în dormitor cu artistul, mai mult, blonda a susținut și faptul că manelistul i-ar fi recunoscut unei alte concurente că ar fi întretinut relații sexuale interzise cu bruneta.

”Decât să mă culc ca și tine pe la hoteluri după două zile de la intrarea în emisiune, mai bine să fiu o mahalagioaică. Asta am auzit, că te-ai dus cu Jador. Toată casa știe, a și spus Jador, i-a spus fetei ăsteia (n.r.- Andra) că a fost cu tine”, a tunat Andreea în show la adresa Paulei.

jador puterea dragostei

Jador a vorbit despre sexul interzis cu Paula! ”Nu am avut vreo aventură de budoar”

Totuși, la revenirea în casa Puterea dragostei, Jador nu avea să îi țină deloc isonul Andreei și, în premieră pentru WOWbiz.ro, el a spus ce simte el cu adevărat pentru Paula.

Jador a vorbit despre sexul interzis cu Paula de la Puterea dragostei și a explicat exact cum au stat lucrurile, în realitate, la vremea respectivă. "Paula este o femeie frumoasă, o femeie deșteaptă, o femeie de care orice bărbat s-ar îndrăgosti pe loc. Din păcate, eu nu am simțit să fac un cuplu cu ea și nici să am vreo aventură de budoar. Nici nu s-a pus problema unei întâlniri în camera de hotel între noi. Eu o respect, însă nu o văd ca pe o parteneră de viață, ci doar ca pe o prietenă. Consider că se potrivește cu altcineva. De aceea, sper să se pună capăt odată speculațiilor, fiindcă fata asta nu merită să se discute în termenii aceștia despre ea", a declarat Jador într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate