Surpriză! Cine a fost fotografiat în metroul din București! Călătorii au crezut că nu văd bine

Și vedetele merg cu metrou, spre uimirea celor din jur. O vedetă de la noi a fost surprinsă călătorind cu metroul în București.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Traficul din Capitală îi face pe mulți dintre bucureșteni să aleagă să meargă cu metroul, în defavoarea mașinilor persoanel. Vedetele nu fac excepție, unele persoane publice fiind văzute circulând cu trenurile subterane de la noi.

Recent, Smiley a călătorit cu metrou, spre marea uimire a celorlalți călători. Cântărețul s-a și fotografiat și a publicat imaginea pe pagina lui de pe op rețea de socializare. „Nu vă supărați, după Republica urmează Titan?”, a scris Smiley la descriere.

fara descriere

Gina Pistol și Smiley se iubesc în secret

Deși toată lumea știe deja că Gina Pistol și Smiley se iubesc de mai bine de doi ani, prezentatoarea de televiziune și cântărețul preferă să-și trăiască povestea cât se poate de discret.

Citeste si: Patroana unui bar din Italia este sigură că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu: „A intrat de două ori la mine şi a spus "Te rog frumos, ajută-mă!"”

Citeste si: Viorica Dăncilă, prima reacție pe Facebook, după ce a fost adoptată moțiunea de cezură: „Noi nu ne-am bătut joc de oameni”

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a declarat Gina Pistol desper relația pe care o are cu Smiley, în cadrul unui interviu pentru Elle.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate