Vedete

Surpriza! Cine a ridicat un premiu in numele lui Alexandru Arsinel? Nimeni nu a stiut ca sunt buni prieteni. FOTO!

Alexandru Arsinel este din nou pe patul de spital. Actorul a suferit un infarct, iar medicii de la Spitalul Universitar i-au montat un stent. Actorul se simte bine si urmeaza sa fie externat zilele urmatoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, C.I.


Surpriza! Cine a ridicat un premiu in numele lui Alexandru Arsinel? Nimeni nu a stiut ca sunt buni prieteni. FOTO! icon photo

Maestrul si-ar fi dorit sa fie prezent la Gala Femeilor de Succes, ieri, si sa ridice un premiu post mortem al prietenei sale de suflet, Stela Popescu.

Mai mult decat atat, si actorul a primit o distinctie, iar in lipsa lui organizatorii si cateva personalitati au vorbit despre problemele de sanatate prin care a trecut acesta, dar si despre starea emotionala delicata pe care o are dupa pierderea partenerei de scena si a Cristinei Stamate.

Trofeul destinat marelui actor a fost ridicat de omul de televiziune Cristian Brancu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Arsinel.

"Am o prietenie privilegiata cu Alexandru Arsinel si sper ca premiul acesta si sustinerea noastra il vor ajuta sa mearga mai departe. Are o echipa minunata la Teatrul de Revista Constantin Tanase si o sa mai faca multi oameni fericiti", a spus Brancu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune