Surpriză! Cine este femeia la care Alin Andronic a plecat imediat în Germania după Exatlon!

Alin Andronic a stat foarte puţin în România! Îl aştepta familia în Darmstadt

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Alin Andronic a fost, de departe, cel mai îndrăgit concurent din cel de al doilea sezon Exatlon România! În ciuda faptului că nu a reuşit să câştige marele trofeu, din cauza abandonului din ultimul act în faţa lui Beatrice Olaru, oamenii au văzut în el adevăratul campion al competiţiei din Republica Dominicană!

fara descriere

Alin Andronic a plecat în Germania după Exatlon! ”O iubesc mult şi abia aştept să o întâlnesc”

Dezamăgit de rezultatul final, ”războinicul” a revenit în ţară, însă nu a zăbovit prea mult pe plaiurile mioritice! (incredibil, cum arată picioarele lui Alin Andronic după finala cu Beatrice Olaru! toată lumea a rămas şocată)

fara descriere

Surse din preajma lui suţin că Alin Andronic şi-a rezolvat câteva lucruri urgente, apoi, a plecat în Germania! După Exatlon, bărbatul a dorit foarte mult să ajungă în oraşul în care locuieşte de mai bine de doi ani, Darmstadt, şi să îşi vadă familia şi, în special, pe sora lui, Alina, cea cu care are o relaţie specială. ”Ea este persoana pe care o respect cel mai mult pe lumea asta, m-a ajutat enorm în viaţă! O iubesc mult şi abia aştept să o întâlnesc. Va fi primul lucru pe care am să îl fac”, a spus ”războinicul” de multe ori în competiţie!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate