Surpriză! Cu cine se iubește Geta Sterp, sora artistului Culiță Sterp

eta Sterp este una din cele două surori ale fraților Iancu și Culiță Sterp.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Geta Sterp este una din cele două surori ale fraților Iancu și Culiță Sterp.
Sora celor doi frați ai săi celebri este persoană care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe afacerile familiei.
Chiar și așa, Geta este extrem de apreciată pentru tot ceea ce face. Sora lui Culiță are grijă îndeaproape de stâna de oi a familiei și se ocupă și de un magazin pe care îl aprovizionează cu produse lactate de la producția oilor crescute de ea.
Și în viața personală Geta se bucură de multă împlinire. Tânăra se iubește cu un băiat chipeș și extrem de romantic, care o surprinde constant cu câte o declarație de iubire.
Pe pagina lui de Facebook, Sebastian i-a dedicat Getei multe vorbe spuse din suflet.

Citeste si: Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă! Geta Sterp are pe tarabă urdă, caş şi telemea! FOTO

 

fara descriere

"Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre,al meu și al ei sunt la fel!", "O sa te iubesc o viața,nu câteva minute,zile,luni sau ani,o viata,pentru ca meriți,mi-ai dovedit și am simțit asta.", sunt doar cateva din declaratiile de dragoste facute de iubitul Getei Sterp.

Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă! Geta Sterp are pe tarabă urdă, caş şi telemea

Citeste si: Dumnezeule! Cum s-a îmbrăcat Carmen de la Sălciua la nunta Ilenei, sora lui Culiță Sterp! E mai mult goală!

 

fara descriere

Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă, de mai multă vreme. Culiţă are trei fraţi, pe Iancu, Ileana şi Geta, ultima ocupându-se de una din afacerile familiei, care deţine o stână de oi. Astfel, ea are o tarabă la care vinde urdă, caş şi telemea de oaie.

Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta. „În ce piață vinzi cașul?”, a întrebat un amic. „În orașul Hațeg, judeţul Hunedoara”, a răspuns Geta Sterp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate