Surpriză! Cum s-a îmbrăcat Ellie White pentru Sărbători! Una dintre ţinute arată superb

Cântăreaţa promovează anul acesta stilul de viaţă sănătos

Autor: C.I.

Ellie White este nu doar preocupată de un stil de viaţă sănătos, dar se implică des în acţiuni de protejare a naturii şi îşi educă cei doi copii în a învăţa să respecte ecosistemul în care trăiesc.

Artista s-a implicat până acum în multe acţiuni ecologiste, a plantat copaci în zonele defrişate, iar acum plănuieşte să aibă un Crăciun 100% bio.  Mai exact, va decora un brad în ghiveci, pe care îl va planta apoi în sol, în grădina casei, iar pe masa de sărbători vor fi aşezate preparate sănătoa se, din alimente cumpărate de la ferme bio.

Ellie White a decis cum îşi va decora bradul anul acesta! ”Avem un brad foarte frumos, în ghiveci, vom avea grijă de el”

”Mă doare, pur şi simplu, sufletul când văd copaci tăiaţi. Să distrugem pădurile reprezintă una din cele mai îngrozitoare acţiuni pe care le derulăm din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Tăiem enorm de mulţi brazi pentru a-i folosi două săptămâni, după care îi aruncăm.

Nu avem momentan soluţie să echilibrăm situaţia decât să folosim brazi artificiali ori naturali în ghiveci şi să îi aşezăm apoi la loc în sol. Anul acesta aşa vom proceda, din nou. Avem un brad foarte frumos, în ghiveci, vom avea grijă de el cât timp va sta la noi în casă, îl vom uda, vom pulveriza apă pe crengi, iar, după Revelion, îl vom planta în curtea casei”, a spus Ellie White, care a făcut însă o mică şedinţă foto pentru Crăciun.
(intră să vezi ce tratamente îşi fac vedetele pentru a arăta perfect)

Ellie White are la activ o cariera muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, şi a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards.

Artista are doi copii, un baiat, Mihai, în vârstă de 6 ani, şi o fată, Maria Alexis, de 3 ani.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ellie White, provocata in direct sa bea suc de iarba! Reactia vedetei si beneficiile lichidului care vindeca cancerul, le-a explicat Cesur Durak, expert in detoxifiere si...

Ellie White a ajuns la spital cu cei doi copii! Cantareata a vorbit despre cosmarul prin care a trecut

Ellie White l-a serbat pe Mihaita cu un tort delicios! Fiul cantaretei a implinit 4 ani si adora sa cante VIDEO

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Bill Gates va controla totul. Se va întâmpla în 2022. E uluitor ce vrea să facă cu vremea și soarele

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

14 aprilie, zi neagră pentru americani. Catastrofă naturală fără precedent

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies