Surpriza de la Apple! Ce lanseaza pe piata cu ecran mai mare

Apple intenţionează să lanseze pe piaţă un nou model de iPad, care să aibă un ecran mai mare decât precedentele versiuni ale tabletei, furnizorii de echipamente ai comapniei fiind pregătiţi să înceapă producţia la începutul lui 2015, potrivit unor surse, relatează Bloomberg.

Distribuie pe:

fara descriereEcranul noului model de iPad ar urma să aibă diagonala de 12,9 inch, în condiţiile în care, în prezent, tabletele de la Apple sunt disponibile în două variante - cu ecran de 9,7 inch sau 7,9 inch.

Compania americană a lucrat aproximativ un an, împreună cu furnizorii săi, pentru a dezvolta noul model de iPad, potrivit aceloraşi surse.

Apple încearcă se înnoiască linia de tablete a companiei, după ce vânzările acestui produs au scăzut în ultimele două trimestre. Motivul declinului este că, în lipsa unor noi modele de tablete, consumatorii s-au orientat către iPhone-uri cu ecrane mai mari.

În acelaşi timp, Apple pregăteşte introducerea pe piaţă a unor versiuni îmbunătăţite ale produselor iPad cu ecran de 9,7 inch şi iPad mini. Acestea urmează să fie disponibile pentru cumpărare la finalul acestui an.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate