Surpriza de la o zi la alta! Bianca a scazut pretul la apartamentul din zona Tei! Il vinde pe mult mai putin si ofera si locul de parcare

Bianca Dragusanu a decis, saptamana trecuta, sa isi vanda apartamentul din zona Tei in care locuieste de mai bine de trei ani. Diva a cerut, initial, 140.000 de euro pe el, insa, ieri, a mai scazut pretul.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma blondinei sustin ca aceasta intentioneaza sa se mute la casa impreuna cu Slav. “Bianca vrea un imobil pentru ea si Victor. E visul sau sa aiba o vila si, probabil, in cel mai scurt timp, si-o va si achizitiona! Pana atunci insa, trebuie sa isi dea apartamentul din complexul Emerald la un pret bun! Nu conteaza ca l-a cumparat cu 200.000 de euro, pe atunci, altele erau “scorurile”, acum ne-a zis ca daca o sa vina la ea cineva cu banii jos il va ceda si cu 120.000 de euro”, a spus o apropiata de-a frumoasei femei pentru WOWbiz.ro.

Apartamentul Biancai este situat in zona Lacul Tei, are trei camere, un loc de parcare, care valoareaza 20.000 de euro, iar vecini ii sunt nume sonore din showbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate