Surpriză de proporții! Beatrice Rancea, la Kanal D?! Primele declarații: "Din toamnă..."

Surpriză de proporții! Beatrice Rancea a dat o vestea extraordinară. Celebra fostă dansatoare și coregrafă a dat de înțeles că pregătește un proiect la Kanal D, din toamnă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Invitată la Teo Show, Beatrice Rancea a dat o veste care cu siguranță îi va bucura pe telespectatorii care o îndrăgesc. Beatrice Rancea a dat de înțeles că din toamnă ar putea face parte dintr-un proiect special la Kanal D.

Surpriză de proporții! Beatrice Rancea, la Kanal D?! Primele declarații

"Sperăm să avem o surpriză pentru telespectatorii Kanal D. Poate voi face și eu parte din familia voastră din toamnă. O surpriză extraordinară pentru toată lumea. Ceva ce toată lumea își dorește de mult timp, ceva ce și eu îmi doresc de mult timp", a declarat Beatrice Rancea la Teo Show.

fara descriere

"Mă mir când spune lumea că par dură, că aș fi un om rece, distant, inaccesibil. Eu mă văd cu totul altfel", a explicat Beatrice Rancea la Kanal D.

Citeste si: Beatrice Rancea, in pragul divortului: "Sotul meu mi-a zis: 'Daca mai intra unul, divortam'"

Beatrice Rancea este căsătorită și, împreună cu soțul ei, au în grijă 10 cățeluși. Asta după ce în trecut au avut chiar și 30 de animăluțe.

Ce declarații a făcut Beatrice Rancea la Teo Show

Soțul meu e solar, e pozitiv, îți încarcă bateriile tot timpul. Te binedispune tot timpul, aduce un plus de energie. Soțul meu e ipohondru. A făcut o eczemă de la soare și se temea că a făcut vărsat de vânt și vom rata vacanța în Italia.

Acum avem 8 câini la București, 2 la Iași. Eu stau mai mult la Iași, dar găsesc timp să vin la București. Doru vine și el la mine periodic, o dată la două săptămâni, în funcție de cum are și el programul. Eu de mică am crescut cu animăluțe. E ceva în interiorul meu care simte că unicul lor sprijin e la noi. Țin mult la ele, simt că le putem ajuta mai mult. Mă simt bine când animăluțele sunt fericite. Îmi fac probleme mereu.

fara descriere

Niciodată nu fac ceva doar pentru că ar da bine, fac doar ce simt. Am fost puțin în vacanță. 10 zile la Balcic, mergem acolo de vreo 9-10 ani. Ne odihnim acolo. Urmează Roma, Verona.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate