Surpriză de proporții! Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe EXCLUSIV

Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe, care pleacă astăzi în concediu de maternitate. Este o vedetă extrem de cunoscută în România.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Simona Gherghe urmează să intre în concediu prenatal, iar peste numai câteva săptămâni, aceasta va deveni mamă pentru a doua oară. Astăzi, vedeta va anunța și cine îi va lua locul pentru următoarele luni, cât ea va sta acasă cu bebelușul.

Este vorba despre o vedetă extrem de cunoscută din România. Potrivit surselor noastre, cea care urmează să îi ia locul Simonei Gherghe nu este deloc o prezență necunoscută publicului, fiind o prezentatoare TV cu ștate vechi.

Citeste si: Jurnalist celebru din România, găsit fără viață în locuința sa! Avea numai 30 de ani

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu dă mare party de ziua lui! Ionuț Petrescu împlinește 40 de ani

Citeste si: Răspunsul şocant al Oanei Zăvoranu când a fost întrebată dacă ar readuce-o pe mama ei la viaţă! "Pe tata şi pe Marty"

Citeste si: Răspunsul şocant al Oanei Zăvoranu când a fost întrebată dacă ar readuce-o pe mama ei la viaţă! "Pe tata şi pe Marty"

Începând de luni, această vedetă urmează să se afle la cârma emisiunii. La prima sarcină, Simona Gherghe a fost înlocuită de către Mirela Vaida. Având în vedere că Mirela este însărcinată, la rândul său, de data aceasta, s-a căutat un alt înlocuitor.

fara descriere

Pe lista celor care au mai înlocuit-o în trecut pe Simona, atunci când s-a confruntat cu probleme de sănătate, s-au aflat un bun prieten de-al său, dar și Mara Bănică. Cea din urmă, de altfel a devenit în ultimii ani o invitată permanentă a emisiunii.

De asemenea, s-a speculat faptul că Diana Munteanu ar putea să o înlocuiască pe Simona, după ce a rămas fără emisiune la începutul lunii martie.

Cu toate acestea, potrivit surselor noastre, Cristina Cioran este cea care va prezenta începând de luni emisiunea. În trecut, Kiki Cioran, așa cum este cunoscută publiculu larg, a mai prezentat emisiunea „Draga mea prietenă”, de la Kanal D, dar și matinalul postului din Băneasa.

fara descriere

Simona Gherghe s-a gândit să apeleze la fertilizarea in vitro


Simona Gherghe a dezvăluit zilele că s-a temut că nu va putea deveni mamă.

„Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu voi putea avea un copil, pentru că a durat vreun an și ceva până să rămân însărcinată. Am rămas însărcinată chiar când am decis să facem procedura in vitro – cu o lună înainte”, a mărturisit ea.

În legătură cu numele bebelușului ei, Simona Gherghe a dezvăluit că unul dintre cele l-a care s-a hotărât este Ioan.

„Ioan sigur va fi – este numele pe care îl poartă și tatăl meu, și bunica mea și bunicul pe linie maternă. Pentru primul nume încă mai negociem”, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate