Vedete

Surpriza de proportii in emisiunea Biancai Dragusanu! A venit in direct cu flori si tort, a luat-o in brate si a pupat-o!

Surpriza de proportii in direct, in emisiunea Biancai Dragusanu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Surpriza de proportii in emisiunea Biancai Dragusanu! A venit in direct cu flori si tort, a luat-o in brate si a pupat-o!icon photo

Doru a cerut permisiunea sa iasa din platou si, cand s-a intors, a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Stiind ca duminica este ziua de nastere a Nabei, concurentul de la Te vreau langa mine a vrut sa ii faca o surpriza.

Doru i-a adus Nabei un buchet de flori si un tort cu dedicatie, a pupat-o si a luat-o in brate, in timp ce Mihail Gheorghe si Tonic Band cantau "La multi ani!".

"Tremura din toate incheieturile Naba, ca un caine la vaccin", a spus Bianca Dragusanu. "Foarte frumos gestul tau, Doru", l-a felicitat prezentatoarea pe tanarul care a venit in emisiune ca sa isi gaseasca jumatatea.

 

Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune