Surpriza de proportii pentru Marioara Zavoranu de ziua ei! Un barbat sexy i-a facut declaratii siropoase! Vezi ce cadou demential a primit de la echipa WOWbiz!

Marioara Zavoranu si-a serbat astazi ziua de nastere si a fost mare petrecere acasa la ea. Prietenii si neamurile i-au calcat pragul si a avut parte si de niste surprize frumoase. ##VIDEO134722##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereDaca Oana i-a luat niste ochelari noi de firma, alti amici i-au adus creme, parfumuri si accesorii scumpe. Nici Madalin si Adelina nu s-au lasat mai prejos si i-au facut cadou o "pinata". Marioara nu prea s-a descurcat, dar a primit ajutor din partea iubitului Oanei, Razvan, care a reusit sa o "rupa". Din ea au inceput sa cada bomboane, totul spre deliciul celor prezenti.

##VIDEO134723##

fara descrierefara descrierefara descriereLucrurile nu s-au oprit aici pentru ca in platoul de la WOWbiz, un muzician respectabil a venit sa ii faca o declaratie de dragoste. I-a cantat o piesa de-a lui Elvis, dar Marioara i-a transmis ca nu a fost foarte impresionata si ca ar vrea sa il auda mai aproape. Daca se vad sau nu, ramane de vazut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate