Surpriza de zile mari! Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au dus impreuna copiii la scoala! Imaginile acestea vor topi inimile mamicilor!

Dupa o vara in care s-au intepat reciproc si au comunicat prin notificari si mail-uri oficiale, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au facut armistitiu si au mers impreuna cu cei doi minori ai lor, la festivitatea de deschidere a anului scolar 2014-2015. Maximus a trecut in clasa 0, iar Eduard e grupa mijlocie la gradinita.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereZi mare, astazi, in familia Prigoana. Maximus (6 ani) si Eduard (3 ani si 9 luni) au inceput astazi scoala si au fost condusi la cursuri nu de unul, ci de ambii parinti ai lor. Imbracati cu haine nou- noute, aranjati nevoie mare si fiecare avand in spate ghiozdanelul sau, micutii au pasit in jurul orelor 09:00 in curtea scolii "Lauder" din Capitala. fara descrierefara descriereSilviu Prigoana intra in vorba cu alti parinti Mai mult, pentru ca tabloul sa fie complet, in maini, baieteii lui Bahmu si ai lui Prigoana aveau buchetele de flori cumparate special pentru invatatoarele lor. Emotii mai mari a avut Maximus, care este boboc in clasa O, in timp ce fratiorul sau, Eduard, este in grupa mijlocie la gradinita. Cu toate acestea, odata ajuns in curtea unitatii de invatamant, juniorul sotilor Prigoana a ramas impresionat cand a descoperit ca in curtea scolii sunt leagane, tobogane, dulciuri, baloane si animatori. Ce mai in colo si incoace, o petrecere in toata regula la care participau zeci de alti copiii mai mici sau mai mari decat el, care se joacau si chiuie bucurosi de revedere. fara descriereBahmu a incercat sa nu se agite si sa stea cat mai retrasaPentru ca este un "veteran" al scolii Lauder si a frecventat unitatea respectiva si in perioada gradinitei, pustiul s-a acomodat rapid. Supravegheat indeaproape de tatal sau, el a intrat in vorba cu amici si colegii sai, schimband impresii si povestindu-le acestora cum si-a petrecut vacanta si cat de frumos a fost la “Europa Park”, cel mai mare parc de distractii pe care l-a vizitat in aceasta vara. fara descrierePrigoana le da ultimele sfaturi fiilor saiIn vreme ce, Adriana Bahmuteanu s-a retras intr-o zona mai ferita unde a asteptat rabdatoare sa inceapa festivitatea de deschidere, afaceristul Silviu Prigoana s-a invartit ca un titirez in jurul baietilor sai, pe care i-a supravegheat indeaproape si i-a sarutat dragastos inainte ca cei doi sa intre la cursuri. fara descriereAfaceristul il saruta pe fiul sau, Maximusfara descriere...dar si pe juniorul Eduard O imagine de milioane, care ar topi inima si celei mai pretentioase mamici. Nu insa si pe cea a Adrianei Bahmuteanu, vedeta TV continuand sa aiba o mina serioasa si sa zambeasca doar fiilor ei, semn clar ca pacea dintre ea si Silviu Prigoana e provizorie si a fost decretata de dragul celor mici. Larma si galagia s-au risipit brusc cand a inceput festivitatea oficiala de deschidere, ulterior, bobocii fiind invitati sa respecte obiceiul si sa treaca pe sub un pod de flori.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate