Surpriza! Desi declara ca nu vrea sa amestece lucrurile, Bittman este combinat in afaceri cu iubita lui! Vezi despre ce business este vorba si daca are profit!

Dan Bittman a spus, in repetate randuri, ca este genul de om care nu amesteca viata privata cu afacerile! Tocmai de aceea, el si-a deschis firme doar cu colegii de la “Holograf” sau singurel, singurel, si cifra de afaceri de anul acesta a fost de peste un milion de lei!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBittman e bun afacerist, dar nu in combinatie cu iubitaCu toate acestea, exista o companie pe care o are artistul, e adevarat, mai putin profitabila in acest moment, de care se ocupa in special iubita sa Liliana Stefan, iar el este administrator! Este vorba despre o firma din domeniul imobiliar, gestionata prin firma Danutz Casa SRL, infiintata in 2004, care are ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea cladirilor sau apartamentelor proprii. Cum business-urile in acest domeniu nu prea merg in ultimii ani, compania a avut in 2012 o cifra de afaceri de doar 113.637 lei si un profit de 5.476 lei.  In concluzie, Bittman ar trebui sa isi puna in practica declaratiile, caci combinatiile financiare cu femeia cu care are copii nu este prea banoasa!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate