SURPRIZA! Dupa succesul de la Copenhaga, stelistii au petrecut doar doua ore!!!

Imediat dupa meciul cu FC Copenhaga, terminat cu un rezultat ce a dus-o pe Steaua in primavara europeana, fotbalistii lui Reghecampf au plecat spre hotelul “Mariott”, acolo unde erau asteptati de sotii si prietene.

Distribuie pe:

fara descriereCalificarea din Danemarca nu a fost una sarbatorita cu mare fast de jucatorii stelisti, dimpotriva. Desi bucuria era evidenta, ea a fost una retinuta, pentru ca Steaua mai are de jucat inca un meci foarte important in campionat cu Astra, echipa clasata pe locul doi, iar Reghecampf nu a dorit sa-si scoata jucatorii din ritm.

fara descriereAstfel, la finalul jocului, fotbalistii s-au intalnit cu nevestele si prietenele  la hotelul “Mariott” din Copenhaga. Acolo, tehnicianul ros-albastrilor a organizat o masa festiva cu tot lotul si, fireste, consoartele, si le-a explicat elevilor sai ca pot sa se bucure de a zecea calificare in primavara europeana, dar ponderat!

Inainte de a da startul la buna dispozitie, chiar in restaurantul hotelului, Reghe a tinut un speech, in care a fost extrem de strict cu privire la programul elevilor sai. Surse WOWbiz.ro sustin ca antrenorul i-ar fi felicitat si apoi le-ar fi spus ca au la dispozitie doar doua ore de relaxare, restul la finalul campionatului, dupa partida cu Astra, de luni. Jucatorii s-au conformat, au mancat, au cantat si, pe urma, s-au bagat la somn!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate