Surpriză! Ella de la Puterea dragostei a dat cărțile pe față cu Jador! ”Am fost cu el când piesa lui cu Lino Golden a ajuns pe primul loc! Era foarte fericit”

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre relația ei cu Jador și a recunoscut că a stat cu el atunci când a revenit în România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Ella de la Puterea dragostei și Jador trăiesc de un an o iubire dificilă, plină de emoții, certuri, pasiuni și scandaluri dure. Cei doi au trecut de la dragoste la ură, și invers, fără să se gândească la consecințe și au lăsat, din păcate, de fiecare dată, ca mândria să primeze în fața sentimentelor.

”Se potrivesc perfect! Ella este femeia ideală pentru Jador! Nu există altă persoană care să îi fi atras atenția bărbatului în casă. Este clar că la mijloc sunt sentimente și până la urmă, ambii vor ajunge la concluzia că dragostea primează și nicidecum orgoliul fără sens, dus la extreme”, au dezvăluit prietenii celor doi.

Ella și Jador, relație cu năbădăi! ”Nu pot să mai ascund”

Din păcate, în show-ul moderat de Andreea Mantea, cei doi nu au ajuns la un consens, dimpotrivă, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este ”deosebită, foarte frumoasă, sensibilă și decentă”, a bătut în retragere, mai mult, a spus clar că nu își dorește o legătură amoroasă cu bruneta, întrucât nu poate avea deloc încredere în ea. ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a vorbit clar concurentul de la Puterea dragostei.

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Informatie socanta din casa "Puterea dragostei": "Sergio a iesit cu doua cutite la Andy"!

Citeste si: Adevărul despre Livian de la Puterea Dragostei și Alina, fata din staff

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Ar trebui să îl lase să decidă singur în viață”!

Totuși, în urmă cu o lună și jumătate, la întoarcere în țarâ, Ella și Jador s-au împăcat și au stat împreună. ”Nu pot să ascund că nu ne-am văzut, fiindcă eu sunt un om sincer. Nu îmi place nici să mă afișez peste tot. Pot spune doar atât, ne-am văzut, am mers împreună în locuri publice și ne-am simțit bine o perioadă, chiar am fost fericiți”,a spus Ella de la Puterea dragostei într-un material video pe youtube-ul WOWbiz.ro.

Ella de la Puterea dragostei a dat cărțile pe față cu Jador! ”Este un om deosebit, iar eu l-am cunoscut așa cum este el cu adevărat”

Deși multp vreme s-a ferit să vorbească pe marginea acestui subiect, Ella de la Puterea dragostei a dat cărțile pe față cu Jador și a dezvăluit un moment frumos din perioada în care ei se înțelegeau foarte bine. ”Jador este influențabil, plus lumea în care este el îl schimbă un pic. În realitate, este un om deosebit, iar eu l-am cunoscut așa cum este el cu adevărat. Îmi aduc aminte că în ziua în care a urcat în trending, pe primul loc, cu piesa făcută împreuncă cu Lino Golden era foarte fericit. am fost cu el atunci și m-am bucurat odată cu el.Îmi bătea și mie inima tare de bucurie, fiindcă întotdeauna mi-am dorit ca Jador să aibă realizări profesionale. Da, a fost un moment frumos”, a mai povestit Ella în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Andy de la Puterea Dragostei a recunoscut că există un videoclip compromițător cu el și Ligi: „Ea avea pantalonași scurți, ne-am...”

ULTIMĂ ORĂ! Simina de la Puterea Dragostei a născut în mare secret! ”Suntem foarte fericiți! Avem un băiețel minunat!” Declarații exclusive

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies