Surpriza! Fiicele Prodancei nu au pasaport romanesc! Am aflat motivul pentru care impresara nu le-a facut junioarelor sale acte autohtone

Anamaria Prodan are doua fete frumoase foc, pe care le cunoaste toata lumea! Ce nu se stie insa este ca Rebecca si Sarat nu au pasapoarte de… Romania!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereProdanca, alaturi de mama ei si de fetele saleSurse din preajma impresarei sustin ca junioarele Prodancei au dubla cetatenie, dar, intotdeauna au preferat sa circule in strainatate doar cu acte de America. Insa, de cateva zile, Sarat are nevoie de acte romanesti, iar motivele sunt justificate.

“Fata Anei este o baschetbalista foarte talentata, cea mai buna junioara a tarii la categoria de varsta de peste 14 ani si, din acest motiv, a fost chemata la Nationala! In scurt timp, trebuie sa plece in turneu, in strainatate, si pentru a fi in regula ca sportiva are nevoie de pasaport romanesc. In aceste conditii, in urma cu doua zile, Prodanca si fata ei au fost sa isi faca actele in regim de urgenta si asa s-au “desconspirat””, au povestit persoane din preajma familiei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate