Surpriza! Fosta sotie a lui Reghe a castigat mai multi bani de la Reghe in procesul legat de pensia alimentara! Vezi insa cine a iesit mai bine in urma deciziei date de instanta!

Laurentiu Reghecampf se poate declara multumit! Instanta a decis ca el trebuie sa plateasca o noua pensie alimentara pentru Luca, fiul sau din prima casatorie! In ciuda faptului ca suma este mai are, antrenorul Stelei are satisfactia ca judecatorii au decis corect! De bani va beneficia doar copilul nu si mama lui, asa cum dorea Mariana Pfeiffer initial!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereFosta sotie a lui Reghe a vrut o pensie alimentara mai mareDe mai bine de un an, Mariana i-a intentat un nou proces pentru pensie alimentara fostului ei sot, Laurentiu Reghecampf! Femeia s-a tot dus pe la televizor, apoi a incercat in instanta sa faca tot posibilul pentru a i se majora suma la 1000 de euro pe luna pentru fiul ei Luca, intrucat, motiva ea, salariul tehnicianului Stelei este mai mare decat in momentul in care se stabilise pensia alimentara! Din pacate, socoteala de acasa a fostei doamne Reghecamf nu s-a potrivit cu cea din targ, pentru ca oamenii legii au decis, azi, altceva!

fara descriereProdanca este femeia care il face pe Laur fericit“Intr-un fel, se poate spune ca Mariana a castigat procesul, insa nu e deloc asa! Pensia pentru Luca s-a majorat, e adevarat, insa cei 900 de euro lunar nu vor intra in conturile ei si ale barbatului cu care traieste in Germania, ci Reghe ii va oferi fiului sau produse de valoarea acestor bani, constand in haine, mancare si, probabil, tot ce este necesar pentru scoala! De altfel, asa si-a dorit si el, pentru ca, in toti acesti ani, Laurentiu si-a ajutat baiatul foarte mult si l-a iubit chiar daca a fost departe de el! L-a luat in vacante, l-a adus in tara, si i-a oferit in plus bani ori de cate ori a fost nevoie, atat el, cat si sotia lui, Ana Maria, care si ea il iubeste pe Luca foarte mult! Probabil, asa va proceda si de acum incolo, caci baiatul este foarte apropiat de actuala familie a antrenorului!”,a povestit o apropiata a sotilor Reghecampf!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate