Surpriză! Gabriela Cristea, în lacrimi la nunta ei! Ce melodie i-a cântat Tavi și vedeta TV nu s-a mai putut opri din plâns

Gabriela Cristea a plâns de fericire la nunta ei, mai ales în momentul în care Tavi i-a interpretat o melodie de suflet și apoi i-a spus că o iubește!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc de mai bine de șase ani o frumoasă poveste de dragoste, una mai puțin obișnuită ca durată în lumea showbiz-ului românesc.

Astfel, în ciuda tuturor celor care nu le-au dat prea multe șanse la început, cei doi s-au căsătorit civil și, acum, au împreună două fetițe frumoase, pe care le iubesc ca pe ochii din cap! ”Ce mi-aș dori mai mult?”, spunea prezentatoarea TV într-un interviu în care vorbea despre viața sa privată

Ei bine, cum era normal, ce putea Gabi să își dorească mai mult decât o nuntă și în fața lui Dumnezeu! Iar visul avea să i se îndeplinească sâmbătă, atunci când, vedeta s-a cununat la Biserica Basilescu din București cu bărbatul inimii ei, în prezența nașilor, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dar și a familiei și a prietenilor apropiați.

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, mesaj incredibil despre cazul Caracal: ”Dacă mă prindea pe la ”facultate” și venea Dincă, ferească Dumnezeu ce ieșea! Ferească Dumnezeu!” EXCLUSIV

Citeste si: Confesiunile cutremurătoare ale lui Gheorghe Dincă: ”Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni și...”

Citeste si: Un tânăr a fost abuzat de două femei, în fața iubitei sale! Ce au putut să îi facă, ore în șir: „L-a obligat să o sărute în...”

fara descriere

Gabriela Cristea s-a măritat și religios cu Tavi Clonda, acasă, în vila lor din Otopeni

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit să aibă parte de o nuntă atipică, așa că au decis să facă petrecerea acasă la ei, în curte. Așa cum era de așteptat, atmosfera a fost una extrem de relaxată, iar invitații nu s-au mai simțit constrânși să îmbrace niște ținute elegante, din contră, fiecare a ales ceva comod, numai bun pentru o distracție pe cinste, până dimineața.

Deși evenimentul s-a vrut a fi simplu și vesel, ei bine, pe la miezul nopții,  a existat un moment realizat de mire care a adus lacrimi pe obrajii miresei.

Gabriela Cristea s-a măritat și religios cu Tavi Clonda, iar el a încercat să îi arate cât de mult o iubește prin dedicarea unei piese speciale, și anume, cea pe care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Este vorba de melodia ”Te vreau lângă mine”. În clipa aceea, Gabi a izbucnit în plâns și nu s-a mai putut opri câteva minute bune, mai ales că soțul i-a mai cântat ceva deosebit…”Să nu îmi iei niciodată dragostea”, celebrul hit al celor de la Holograf. A fost ceva frumos și de suflet”, au spus persoane de la fața locului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate