Surpriză la Puterea Dragostei! Cine sunt favoriții săptămânii

Bianca și Livian sunt favoriții acestei săptămâni la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Dacă în cazul Biancăi nu e nicio surpriză, având în vedere că a fost câștigătoarea săptămânii de nenumărate ori, atât în primul sezon, cât și în cel de al doilea sezon al show-ului Puterea Dragostei, în cazul lui Livian este.

Mai ales că Livian s-a luptat pentru titlul de favorit al săptămânii tocmai cu câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu.

Mocanu a rămas tăcut atunci când Andreea Mantea a anunțat numele favoritului săptămânii, vizibil afectat că nu a fost el acela. 

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Bianca și iubitul ei, Livian, au ales să îi cheme cu ei la date pe Mary și Robert, componenții celuilalt cuplu de la Puterea Dragostei sezonul 2.

Anunțul Andreei Mantea înainte de Gala Puterea Dragostei

Vreau să vă pregătiți pentru Gală. Vreau să votați așa cum trebuie. Vreau să faceți strategii ca la carte... pentru că oricum se vor strica, așa că aveți grijă, vă rog din tot sufletul, gândiți-vă bine.

Cine nu-și mai dorește să mai fie aici, în această casă și în această emisiune, să transmită colegilor pentru a putea fi votat/votată pentru eliminare.

Totodată, dacă voi aveți persoane care vă stau așa... nu puteți respira din cauza lor, bineînțeles, le puteți trece la eliminare. Gândiți-vă bine!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea și Mocanu, scene tandre la Puterea Dragostei, chiar sub ochii Biei! S-a aplecat să o sărute și... Ce reacție a avut Bia

Uluitor! Cum arăta Ana Maria Mocanu înainte de operațiile estetice! Nici nu zici că era ea

Livian de la Puterea Dragostei a avut ”bucurii” la Bianca Drăgușanu! Și tatăl lui, Nelson, o cam plăcea pe vedetă

Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy! Prima declarație a fostei concurente

Ramona Gabor a făcut o gafă de zile mari! Ce a putut posta pe Internet sora Monicăi Gabor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies