Surpriză! Mirela de la Insulă are un iubit bătrân?! Care este însă adevărata diferenţă de vârstă între cei doi

Apropiaţii Mirelei Bainaş au lămurit misterul în privinţa iubitului ei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Participarea la Insula Iubirii a adus multe schimbări în viaţa Mirelei Bainaş! Venită la show-ul amoros pentru a-şi testa relaţia cu Ionuţ Gojman, bruneta a avut parte de schimbări radicale!

În primă fază, idila cu Ionuţ a luat sfârşit, apoi, povestea de dragoste înfiripată în Thailanda cu ispita Mircea s-a transformat şi ea într-un eşec! Poate tocmai de aceea, la întoarcerea în ţară, femeia a decis să renunţe la ”vechea” Mirela şi să îşi dorească un alt gen de bărbat lângă ea! Încet, încet, a slăbit, a devenit o adevărată bombă sexy, iar în plan personal, şi-a găsit liniştea sufletească în braţele lui Florin, un milionar din Cojocna! (incredibil, ce s-a întâmplat cu Mirela Bainaş la prima întâlnire cu iubitul milionar)

fara descriereMirela de la ”Insula Iubirii” are un iubit cu şapte ani mai

Din păcate, la publicarea primelor imagini cu Florin, oamenii au început să o acuze pe Mirela, să spună despre ea că are un bărbat bătrân şi stă cu el numai din interes!

După o perioadă, diferenţa de vârstă dintre cei doi s-a lămurit, mai ales că apropiaţii brunetei au ţinut spună adevărul! Concret, Mirela de la ”Insula Iubirii” are un iubit cu şapte ani mai mare decât ea!

”Dragilor,cei ce mereu comentaţi vârstă sau alte aşa zise diferenţe, când veţi înţelege că 7 ani NU sunt o diferenţă nici pe departe, dar şi dacă ar fi tot nu văd unde este problema? Ştiu cazuri cu adevărate diferenţe ce funcţionează perfect. Inima, sentimentele şi respectul nu trebuie să aibă vârstă. Sunt frumoşi amândoi şi se potrivesc foarte bine. Dragostea este totul. În rest este viaţa lor şi doar ei o trăiesc aşa cum simt, nimeni altcineva”, au scris prietenii cuplului pe internet!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate