Surpriza neplacuta de care a avut parte un roman intors de la Paris! Ce i s-a intamplat pe Aeroportul Otopeni

Un roman originar din Targu-Jiu, Constantin Tapus, a avut parte de o surpriza foarte neplacuta atunci cand a ajuns pe Aeroportul Otopeni. El a povestit totul pe Facebook.

Autor: A. I.

"Mă întorceam în data de 30 iun 2018, la orele 20,00 şi 10 minute cu avionul KJWS77 de la Paris de la Aeroportul Otopeni. Am coborât în staţia de sosiri şi m-am dus la chioşcul în care se vindeau bilete pentru cursa Otopeni –Gara de Nord, unde am avut un dialog cu funcţionarul de acolo:

«- Bună seara, va rog să-mi spuneţi când pleacă autobuzul spre Gara de Nord? – Uitaţi-vă, ca e un tabel pe geam şi scrie acolo!
– E întuneric, am o

vârstă şi nu am ochelarii la îndemână şi nu văd bine!
– Pleacă la ora 21,00 şi când mai plecaţi la drum să vă luaţi ochelarii cu dumneavoastră!»

Veneam dintr-o ţară unde un funcţionar sau angajat pentru un astfel de comportament era dat afara în secunda doi. Am făcut plângere faţă de comportamentul acestuia", a povestit gorjeanul, citat de igj.ro.

Ulterior, târgujianul a primit şi răspunsul de la RATB, care îl anunţa că va lua măsuri cu angajatul:

"Stimate domnule Ţăpuş, Ca urmare a mesajului dumneavoastră, înregistrat cu nr. 41180, vă transmitem că regretam cele întâmplate şi vă comunicam că R.A.T.B. nu tolerează şi nici nu permite comportamentul nepotrivit al angajaţilor, aceştia fiind sancţionaţi atunci când se constata încălcări ale prevederilor Codului Muncii şi ale Regulamentului Intern. Fiecare sesizare primită la adresa unui salariat este înscrisă în fişa sa personala şi se ţine cont de aceasta la evaluarea anuală a angajatului.

În vederea evitării unor situaţii similare pe viitor s-a luat măsura atenţionării casierului reclamat, insistându-se pe aspectele vizând comportamentul civilizat, demn şi politicos în relaţiile cu clienţii, iar activitatea sa va fi monitorizată. Facem precizarea că, până în prezent, nu s-a înregistrat cu astfel de sesizări. Va rugăm să primiţi scuze pentru neplăcerea produsă şi totodată vă mulţumim pentru că ne ajutaţi să corectăm unele deficienţe survenite în activitatea noastră!".

Sursa foto: igj.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Un barbat de 68 de ani, disparut fara urma! Se plimba pe faleza cu fiica si nepoata si le-a spus ca merge la toaleta. Nimeni nu stie ce s-a intamplat apoi cu el

Femeile infidele ale zodiacului! Stai departe de ele daca vrei o relatie serioasa!

Voucherele de vacanţă, eliminate! Ce se întâmplă cu concediile bugetarilor

Ei vor avea parte de tot ce își doresc! Astrele anunță pași importanți în viețile nativilor

Descoperire uriașă despre Pfizer! Toți cei vaccinați trebuie să afle ce efect are

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu în lumea modei! S-a stins din viață la doar 41 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies