Surpriza pe care Faimoasa Roxana Vancea i-a făcut-o lui Yamato Zaharia când s-a întors de la Exatlon EXCLUSIV

Faimoasa Roxana Vancea nu a apucat să se bucure prea mult de concursul Exatlon, ea abandonând în urma unor discuţii aprinse cu Giani Kiriţă. Cu toate acestea, frumoasa care a impresionat în Republica Dominicană cu felul ei de a fi a legat o amiciţie strânsă cu băieţii de acolo, motiv pentru care l-a şi întâmpinat la aeroport pe Yamato Zaharia.

Autor: Cornelia Ionescu, Radu C. Munteanu

Cum Yamato Zaharia se întorcea după un lung ”sejur” la baraca care devenise casa Faimoşilor, Roxana Vancea a luat decizia să îi facă o surpriză pe măsură, mai ales că îi ştia ”slăbiciunile” luptătorului de kempo.

Aşa că, în mometul în care s-au liniştit lucrurile la aeroport, Yamato Zaharia fiind întâmpinat de peste 100 de oameni la revenirea în ţară, Roxana, cu un zâmbet ghiduş care îi punea în evidenţă gropiţele s-a apropiat de fostul ei

coleg de la Exatlon.
Şi, fără să clipească, după ce l-a privit în ochi, i-a pus în mână un cadou. Mai exact, o pungă. ”Din cauza ta, cum m-am întors din Republica Dominicană, de la Exatlon, m-am oprit direct la shaorma. Atât ai vorbit de shaorma, încât m-am gândit să îţi aduc şi ţie una, că prea ţi-a fost poftă ”, i-a spus, în râsetele celor din jur, Roxana Vancea lui Yamato Zahria.
Zâmbind larg, Yamato i-a mulţumit pentru gest, şi a glumit şi el. ”Numai una? Pai trebuie să mergem să mai luăm două ”, a spus el, tot râzând, semn că darul primit de la frumoasa Faimoasă l-a uns la suflet… ”Doar una, dar e cu de toate”, a replicat şi Roxana.
Yamato Zaharia şi Cristi Pulhac au oferit cel mai frumos duel de până acum de Exatlon, doar că luptătorul, campion mondial la kempo, a pierdut duelul şi şi-a luat la revedere de la colegii lui de la Exatlon.

„Ăsta sunt eu, o persoană timidă, o persoană introvertită. Am venit aici din dorinţa de a mă autodepăşi.(...) Mă bucur mult că am venit aici, mi-aş fi dorit să vin încă de la primul sezon.(...) Am luptat până la capăt şi merg cu inima deschisă în viitor. Mădălina, fiind mai nouă, m-a rugat să-i aduc o ciocolata cu alune. Lui Cristi o să i-o aduc pe soţia lui, dar mai am o provocare.
Pe Cristi sau pe Mădălina, îi rog să câştige trofeul. Vreau să-mi fac o poză cu el în aeroport”
, a spus Yamato înainte de a părăsi Republica Dominicană.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Vancea a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre resemnarea Faimoşilor, dar şi despre metoda dură pe care Giani Kiriţă o aplică echipei

Roxana Vancea îl atacă dur pe Alin Andronic şi a recunoscut care era frustrarea comună a celor două echipe în timpul competiţiei Exatlon

Roxana Vancea, declaraţii in exclusivitate după ce a ajuns in Romania! A plecat din cauza lui Giani Kiriţă

Gina Pistol, despre perioada în care a pozat în „Playboy”: „Făceau glume misogine”

BOMBA ANULUI de la PFIZER! Decizia luată chiar acum de companie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Oțetul de mere deține marele secret. Luaţi-vă adio de la dietele chinuitoare. De Crăciun şi Anul Nou veţi străluci

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies